Има ли някой от форума с Брава която има заден плафон .Ако някой има може ли да го помоля за снимка , по точно ме интересува точното място кеде се намира и видът му.благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден плафон на Брава
Collapse
X
-
Ако утре не е късно ще ти снимам, че сега е тъмно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
ogi28b написа:Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
ludiqbasist написа:ogi28b написа:Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
-
И какво стана сега никой ли няма заден плафон на Бравата трябва ми снимка само да разбера каде оригинално е монтиран ако някой го има може и да ми измери на какво растояние е задния край на тапета на тавана .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Колега, вече ти е отговорено на първоначалния въпрос, лично аз, в предния си пост. Цититрал съм конкретни модели които имат плафон отзад със сигурност, а в подписа ми се вижда че колата ми е такъв модел. Никъде не си казал "Искам снимка." Кажи какво точно искаш, и следващия път като си седна в колата, ще снимам и ще ти меря каквото те интеересува.
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, вече ти е отговорено на първоначалния въпрос, лично аз, в предния си пост. Цититрал съм конкретни модели които имат плафон отзад със сигурност, а в подписа ми се вижда че колата ми е такъв модел. Никъде не си казал "Искам снимка." Кажи какво точно искаш, и следващия път като си седна в колата, ще снимам и ще ти меря каквото те интеересува.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:ogi28b написа:Колега, вече ти е отговорено на първоначалния въпрос, лично аз, в предния си пост. Цититрал съм конкретни модели които имат плафон отзад със сигурност, а в подписа ми се вижда че колата ми е такъв модел. Никъде не си казал "Искам снимка." Кажи какво точно искаш, и следващия път като си седна в колата, ще снимам и ще ти меря каквото те интеересува.След 5-6 чАса ще кача снимки, обещано
Коментар
-
lithrone
ogi28b написа:Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.
Коментар
-
lithrone написа:ogi28b написа:Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар