Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден плафон на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заден плафон на Брава

Има ли някой от форума с Брава която има заден плафон .Ако някой има може ли да го помоля за снимка , по точно ме интересува точното място кеде се намира и видът му.благодаря ви предварително.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Ако утре не е късно ще ти снимам, че сега е тъмно.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.

Коментар

ogi28b написа:
        Брава ELX (98-01) моделите имат плафон отзад, серийно. Намира се в средата между двамата пътници, най-отзад на тавана. За раазлика от мареа например, където има по един плафон отляво и отдясно на задните колони.
        Моята Мареа пък има само един плафон,ккто си го описал че е на Брава. Моделът е след 1998
        Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
        Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

ludiqbasist написа:
          ogi28b написа:
          Моята Мареа пък има само един плафон,ккто си го описал че е на Брава. Моделът е след 1998
          може би има впредвид мареа комби моята е седан и има един плафон в средата отзад
          FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти

Коментар

И какво стана сега никой ли няма заден плафон на Бравата трябва ми снимка само да разбера каде оригинално е монтиран ако някой го има може и да ми измери на какво растояние е задния край на тапета на тавана .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колега, вече ти е отговорено на първоначалния въпрос, лично аз, в предния си пост. Цититрал съм конкретни модели които имат плафон отзад със сигурност, а в подписа ми се вижда че колата ми е такъв модел. Никъде не си казал "Искам снимка." Кажи какво точно искаш, и следващия път като си седна в колата, ще снимам и ще ти меря каквото те интеересува.

Коментар

ogi28b написа:
                Колега, вече ти е отговорено на първоначалния въпрос, лично аз, в предния си пост. Цититрал съм конкретни модели които имат плафон отзад със сигурност, а в подписа ми се вижда че колата ми е такъв модел. Никъде не си казал "Искам снимка." Кажи какво точно искаш, и следващия път като си седна в колата, ще снимам и ще ти меря каквото те интеересува.
                Трябва ми снимка за да видя каде е монтиран оригинално.В първия пост вежливо съм помолил за снимка ,не съм искал да ядосам някой най вече теб Оги ако е било така извинявай .

Коментар

dani389 написа:
                  ogi28b написа:
                  Трябва ми снимка за да видя каде е монтиран оригинално.В първия пост вежливо съм помолил за снимка ,не съм искал да ядосам някой най вече теб Оги ако е било така извинявай .
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Изпуснал съм "снимка"-та... След 5-6 чАса ще кача снимки, обещано

Коментар

За съжаление се забавих със снимките, но вече са налични:
                    Прикачени файлове

Коментар

Е това не са снимки, а направо чудо.Ако те помоля да ми снимаш коляновия вал ще ми помогнеш ли :D
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ще те докладвам на модераторите, защото си чатиш, а човека има нужда от помощ. (какво точно ти трябва за колянов вал? И за кое коляно, за ляво или за дясно? ) Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

Благодаря ти точно такива снимки ми трябваха за да знам каде точно да режа тапета на тавана .

Коментар

ogi28b написа:
                            Оги гледам че се разбираш с онлайн манюълите... хайде помогни ми с една снимка на другия вид плафони (двата от двете страни) че тоя в средата нещо не ме кефи пък искам да сложа тъкмо ще свалям тавана.

Коментар

lithrone написа:
                              ogi28b написа:
                              Оги гледам че се разбираш с онлайн манюълите... хайде помогни ми с една снимка на другия вид плафони (двата от двете страни) че тоя в средата нещо не ме кефи пък искам да сложа тъкмо ще свалям тавана.
                              Съжалявам, нямам Мареа, не мога да моля някой с Мареа да му разглобя колата за да снимам плафони. Тук поне разглабях моята.

Коментар

Working...
                              X