Някой знае ли как се сваля волана на пунто МК1, защото искам да си сложа спортен. Дърпам тоя капак на клаксуна ама не смея много силно, че не знам дали не е захванат, някой ако може да ми помогне ще съм много благодарен!!! Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли как се сваля волана
Collapse
X
-
Mitaka_87 написа:ами гледах ама нямаше никви болтовеФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
blagi4 написа:Mitaka_87 написа:ами гледах ама нямаше никви болтовеМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Mitaka_87 написа:blagi4 написа:Mitaka_87 написа:ами гледах ама нямаше никви болтове_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Re:
Kirov_ написа:Колега само да вметна, най добре остави гайката да държи 2-3 резби и чак след като волана се освободи от шлиците я отвий и извади волана. В противен случай рискуваш волана да се освободи внезапно и да те заболи носа :DМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
MorningEnergy написа:Mitaka_87 написа:blagi4 написа:Mitaka_87 написа:ами гледах ама нямаше никви болтовеМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
-
kostov написа:Кво стана-свали ли волана,че и на мен ми предстои тази операция?Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар