Здравейте Колеги,Нещо съм си загубил капачката за казанчето на течността на чистачките. Дали мога да приспособя нещо, не знам, едва ли се продават само капачки.И за да питате как съм я загубил, капачето се беше отчупило от държателя, който го държи към казанчето и явно съм забравил да го сложа като съм наливал течност или някой гений на някоя бензиностанция я е свършил тая работа.предварително благодаря за мненията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капачка казанче течност чистачки
Collapse
X
-
Re: Капачка казанче течност чистачки
roro написа:Здравейте Колеги,Нещо съм си загубил капачката за казанчето на течността на чистачките. Дали мога да приспособя нещо, не знам, едва ли се продават само капачки.И за да питате как съм я загубил, капачето се беше отчупило от държателя, който го държи към казанчето и явно съм забравил да го сложа като съм наливал течност или някой гений на някоя бензиностанция я е свършил тая работа.предварително благодаря за мненията.
-
И аз си бях загубил капачката преди година.Но от някаква туба с масло капачката пасна перфектно като диаметър и резба.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар