Здравейте!Понеже търся пунто за майка ми, днес гледах и покарах едно, но ми направи впечатление, че като пуснах да духа въздух на предния прозорец той си оставаше запотен, а не се оправяше.Също така вътре имаше някаква специфична миризма майче на мухал.Та искам да питам някой колега имал ли е подобен опит?Пунтото е без климатик.Аз мисля, че е филтъра на моторчето за парно е за смяна, но се притеснявам да не би радиаторчето за парно да е спукано.Също така един познат ми каза, че може попмата за антифриз да не е в ред? Каква е тази помпа? Също искам да питам дали се сменя лесно филтъра на моторчета за парно.Иначе вътре в колата не забелязах да тече антифриз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто мк1 в което мирише на мухъл.
Collapse
X
-
А запотяват ли и се стъклата?За пътви път виждам кола в която при пуснато на 3-та степен парно на сухо време предното стъкло да си стои запотено.Иначе предполагам, че може да са сменяли радиаторчето за парно без да са измили новото от маслото върху него._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=134831-вата снимка дунапрена над вентилаторчето._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
-
Говорих с продавачката на въпросната кола и тя ми каза, че са сменяли филтъра на парното.Предполагам е имала в предвит точно това което е горе на снимката.Сега остава въпроса как се сменя и дали трябва да се маха цялото табло._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
-
кола
не се мяха таблото ако е ELX или с климатик може и да има филтър иначе ако е 1.1 без екстри няма да има филтър така е щото има млага вътре може да тече антифриза вътре или не влиза външен въздух -има клапа /дали отваря затваря /а филтъна е отпред под чистачката при пасажера над въпросната клапа виж по подробно в EPER прогармата там има скици
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:не се мяха таблото ако е ELX или с климатик може и да има филтър иначе ако е 1.1 без екстри няма да има филтър така е щото има млага вътре може да тече антифриза вътре или не влиза външен въздух -има клапа /дали отваря затваря /а филтъна е отпред под чистачката при пасажера над въпросната клапа виж по подробно в EPER прогармата там има скици_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
Коментар
-
Моят съвет е да махнеш пластмасата под чистачките и да изчистиш хубаво там. При мен миришеше така гадно и ако знаеш само колко гниещи листа и клонки съм извадил и разни буболечки... От тях е. Особено силно се усеща в мокро време. Колкото до потенето е проблем на отдушника.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар