crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто мк1 в което мирише на мухъл.
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
И това е възможно.Мукитите и салона са добри.Миризмата не е много натрапчива.Иначе това с кората ще го направя.Аз на мойто пунто съм ремонтирал моторчето за чистачки и знам как се маха.А къде се намира клапата за вкарване на въздух в купето?_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Този ли?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
няма клима, а този може ли да се смени без разглабяне на таблотоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
аз лично предполагам ,че ако се свали мотора на вентилатора и през неговия отвор се бръкне това нещо ще се стига без тази много сложна гимнастика със сваляне на таблото и аз имах този проблем но откато карам с винаги отворен челен въздух изчезна затварям го само когато имам моментни външни миризми или прахуляципунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Коментар
-
Със сваляне на моторчето не става.Има пластмаса която пречи.Има едно капаче вътре в жабката и мисля, че е предвидено за да може да се смени тоя филтър, но не съм сигурен.Ако някой е имал опит, да каже._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
...
Моята Мареа миришеше на нещо средно между мухъл и мърша и се потяха стъклата като и пуснех парното... Четох в някаква тема из форума, че това се получава, когато отнякъде по отоплителната система просълзява антифриз. И се убедих в това твърдение, когато пролетта в едно задръстване на "Опълченска" стрелката за температурата скокна рязко нагоре, а пред предната дясна седалка - бая локва. И после смених радиатор на парното...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар