Здравейте колеги.Може ли някой да даде съвет за следният проблем.Колата е Браво със обикновенна газова уредба.Прибирам се вчера от работа и паркирам.След което минавам от газ на безнин защото обикновенно като я гася я оставям на безнин.Обаче както превключих копчето,колата придърпа и угасна.След това колкото и да се мъчех да запаля на безнин,само върти стартера и не пали.Превключа ли обратно на газ колата си пали без проблем но мина ли пак на бензин и отново гасне.Можете ли да кажете от какво може да е?П.С. чудех се дали да пусна тази тема в раздел Бензинови двигатели или Газови уредби и като не можах да реша я пуснах тука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На бензин гасне !!!
Collapse
X
-
Ина мен гасне на бензин, колата се кара основно на газ, според мен проблема е в зацапани дюзиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
malinovjr написа:Колега провери си бензиновата помпа дали качва бензин. Тога че я слушаш че работи не е гаранция Че найстина работи ! Провери я и пиши ...Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Колега, наистина сипи още няколко литра бензин и опитай пак. Струва ми се, че един път оставена без бензин и трябва малко повече гориво за да изгони въздуха от помпата. Ако не се получи трябва да замериш помпата. Не е трудно - откача се един маркуч, но ще ти трябва манометър. Имам спомен, че проверката можеи да се направи без манометър, само на базата на количество гориво. За съжаление нямам autodata или service manual на този компютър. Нека някой от колегите провери и ти каже как точно става.Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
Много мерси tedynaidenov ,но за съжаление техническата част по автомобила ми е малко сложна.Не разбирам как да замеря това налягане,макар че за някои явно изглежда лесно... Сега бензина ми е на втората чертичка и пак не ще да пали.Ще изчакам да се поразтопи малко снега(надяваме се утре или вдругиден) за да мога да стигна до най-близката бензиностанция и ще сложа още 5-6 литра да пробвам пак,макар че малко ме съмнява,защото сега като дам контакт не чувам никакво "чвърчене" от бензиновата помпа.Така или иначе ако е тя то ще ми трябва някакъв сервиз.Да знаете някой свестен в района на К.Величков?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар