Здравейте, колеги. Въпроса ми е има ли разлика в блоковете на 147 коньовия мотор на Браво от различните години. Понеже ми предстои смяна на такъв и да знам от моята година (96-та) ли да търся или може и от други.Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли разлики в блоковете HGT 147
Collapse
X
-
Защото имам проблем с регистрацията на колата! Купих я и беше със сменян мотор и неможах да я регна в КАТ СТАРА ЗАГОРА ( колата е от Търговище )Намерих собственика на сменения мотор от Варна но той е Гъзар и отказва да си Бракува колата която отдавна не съществува и не я е отписал! Съответно се води този ДВГ още на кола от Варна и немога аз да регна тук...Въпроса е като си взема друг блок от морга .. какво ще ми трябва да си регистрирам колата?
Коментар
-
GarrettT4 написа:Защото имам проблем с регистрацията на колата! Купих я и беше със сменян мотор и неможах да я регна в КАТ СТАРА ЗАГОРА ( колата е от Търговище )Намерих собственика на сменения мотор от Варна но той е Гъзар и отказва да си Бракува колата която отдавна не съществува и не я е отписал! Съответно се води този ДВГ още на кола от Варна и немога аз да регна тук...Въпроса е като си взема друг блок от морга .. какво ще ми трябва да си регистрирам колата?
Коментар
-
Shefy написа:GarrettT4 написа:Защото имам проблем с регистрацията на колата! Купих я и беше със сменян мотор и неможах да я регна в КАТ СТАРА ЗАГОРА ( колата е от Търговище )Намерих собственика на сменения мотор от Варна но той е Гъзар и отказва да си Бракува колата която отдавна не съществува и не я е отписал! Съответно се води този ДВГ още на кола от Варна и немога аз да регна тук...Въпроса е като си взема друг блок от морга .. какво ще ми трябва да си регистрирам колата?
Коментар
-
GarrettT4 написа:Нещо по сериозно? Някой знае ли дали има значение от какво Браво 147 ще е блока? Такива работи с ТРЕТИРАНЕ на номера не искам да правя! Искам да питам дали ще трябва да минавам Технотест.. макар че не би трябвало щом сменям същия двг не с по-голям или от друга марка?
Коментар
-
Така разлика в блоковете разбрах че няма, също разбрах че ще си купувам окомплектован блок заради разликите в износването. Аз не искам да си пренабивам номера а мисля и за този на който някой СЛЪНЧЕВ ден ще продам въпросният автомобил..За моя случей ми трябва фактура от морга + документите които тя ще ми даде за произхода на двг-то, оттам отивам в КАТ давам им всичко на КУП, минавам си каналчето и не се занимавам повече с глупости! Така ще му е по-лесно и на другия собственик НЯКОГА..А за ТЕХНОТЕСТ.. който ми каза че трябва да минавам.. - ако сменям с по-голям мотор или с мотор от друга марка - тогава трябва да минавам технотест!Темата е за КЛЮЧ - научих това което ми трябваше
Коментар
-
НОГО ШУМ ЗА НИЩО,НАМЕРИ ЧОВЕК В КАТ И GAME OVER,ПАК ЩОМ СИ РЕШИЛ ДА СИ САВЕСТЕН ГРАЖДАНИН БЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА,С ТВОИТА ЧЕСТНА РЕГИСТРАЦИЯ САМО ДА ЗНАЕШ КОЛКО ДУПКИ ЩЕ ’’ПОПАЛНЯТ ПО ПЪТИЩАТА;;,ПРОСТО ИМА ХОРА КОИТО ТЕБ ЧАКАТ ЗА ЕДНО СТОЯНЧО ШЕ ТИ РЕШАТ СИЧКИ ГЛАВОБОЛИЯ,ПЪК ПОСЛЕ ЕДВА ЛИ НЯКОИ ЩЕ ТИ ГЛЕДА НОМЕРА НА ДВГ-ТО!!!!!!!!!!УСПЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар