Или махай,или незабавно оправяй газта!Предишното ми Пунто,макар и с перфектно монтирана уредба се запали точно от нея.Става просто за секунди.Лично аз повече никога няма да карам кола с АГУ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново с марката - Смяна на табло на Пунто Кабрио?
Collapse
X
-
DeepminD написа:И аз това се чудя-да я махам ли газовата или не?Ще поизчакам още малко мнения и ще реша!
Коментар
-
Не е като да не съм се ядосвал с газовиза това се чудя...както и да е..сега излиза друга дилема-всяко кабрио трябва да има хубава музика!Моята има само 4 фабрични говорители-2 в таблото и 2 на задните кори.Звука от тях е меко казно-недостатъчен.Имам усилватек,кабели и туба,които опитах да инсталирам в пунтото,но като стигнах до тубата и рабрах,че няма вкарване в багажника :D :D Някакви идеи как се озвучва това мъниче?Чувал съм,че му режат малката кора на багажника и слагат елипси....друго?
Коментар
-
Отново спънка!Днес пръснах гума в една огромна,покрита с вода дупка.СМених гумата...накладките бяха за смяна-сменихме и тях...в момента спирачките ми са по зле от колкото преди да сменя накладките като се има предвид,че старите бяха сринати изцяло...Педала на спирачките потъва до доло и чак тогава едва едва спира.Идеи защо?Обезвъздушихме само предните маркучета,тъй като само предни накладки са сменяни.Може ли проблема да е в това,че сме пропуснали задните?Моля за мнения!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар