Здравейте колеги, чудя се до колко оборота мога да си го ръчкам тоя двигател, че на оборотомера няма никакви разграфявания в цвят, по които да се ориентираm.пп. досега съм карал само една дизелова ксантия и даже не си спомням дали имаше оборотомер......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9 multijet 120hp обороти?
Collapse
X
-
Re: 1.9 multijet 120hp обороти?
Pakidanski написа:Здравейте колеги, чудя се до колко оборота мога да си го ръчкам тоя двигател, че на оборотомера няма никакви разграфявания в цвят, по които да се ориентираm.пп. досега съм карал само една дизелова ксантия и даже не си спомням дали имаше оборотомер......Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ам тея пичове от Фиат наистина...как може да не сложат ограничение на оборотите!!!Сега колегата казва 4000, аз наистина не съм наясно с максималните обороти...и ако съм един среден смотан американец и виждайки 7000 обота на таблото, без никакви предупредителни индикации, както е на всички автомобили, мога спокойно да си джиткам между 5 и 7хил. оборота...и после да им го закарам за ремонт. като откажат ремонта ще ги осъдя без никакъв проблем, че не са предупредили за тези ограничения.пп.нема червено за крома, тя е кат моторетките...до 16 хил. оборота и чак тогава у червеното ))))
Коментар
-
KrIv написа:На колата и дават 120 к.с. при 4000 оборота,така че след тези обороти колегата да не очаква динамика.Предполагам че с тези обороти на 6-та предавка ще се движи с около 220.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:KrIv написа:На колата и дават 120 к.с. при 4000 оборота,така че след тези обороти колегата да не очаква динамика.Предполагам че с тези обороти на 6-та предавка ще се движи с около 220.
Коментар
-
Повече от 4500 об/мин май компа няма да ти даде. Максималната мощност е при 4000 об/мин, така че да натискаш повече от това е безмислено.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар