Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене на Браво HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при палене на Браво HGT

проблема на моито браво 2000 20в е че при парво палене когато е студено както е сега през зимните месеци след като запали,работи някаде 30-60 секунди и след това започва да работи на 3-4 цилиндара или нещо такова и гасне след 1-2 минути,след като изгасне да кажем че паленето е малко трудно но след като запали все едно не е имало проблем с паленето,благодаря предваритлно за оказаните съвети!!!!

а първоначалното палене, трудно ли е?
    BRAVO 1.8 GT

Коментар

не просто си пали без проблем,и после нещо се бъгва,мои приятел има сащия проблем при еднакви двигатели??????????????

Коментар

бенз. регулатор или помпа

Коментар

можеш ли да ми кажеш каде се намира този бенз.регулатор????

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
            можеш ли да ми кажеш каде се намира този бенз.регулатор????
            зависи коя година ти е колата - където и да е - първо се мери дебит и налягане ..... /повече инфо на ЛС/

Коментар

от наи ’’бързата година’’ 96г,интересното е че когато е топло времето като лятото,тогава нямам проблем и за това си мисля че не сварзано с този регулатор.

Коментар

от наи ’’бързата година’’ 96г,интересното е че когато е топло времето като лятото,тогава нямам проблем и за това си мисля че не сварзано с този регулатор.

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
                  логиката ти ми се струва твърде повърхностна.много лесно го изключваш влиянието на околната темп. върху регулатора.и в/у евентуални дефекти/пукнатини по мембраните му. без изобщо да навлизам в подробноститова разбира се не означава че не е възможно да си прав

Коментар

А ЗА 96 година каде се намира тава чудо?????мерсииии

Коментар

Намира се в края на горивната рейка - отдясно

Коментар

сега просто се опитвам да си спомня визуално за този регулатор на горивната реика!!!има ли базможност да се свали и на око да се разбере стаава или е нужно да се замерва нещооо,ътре сутринта ше му видя сметката.мерс иииии

Коментар

Working...
                        X