snaiperisto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес си купих Марея
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
paralesa написа:А относно возията и аз се чудя кво толкова и намираш и каква кола си карал преди,защото аз като се качих от Рено19 на Мара и се чувствах супер странно. Много твърдо возят тия мареи,но се свикваMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Първото ми впечатление от автомобила на мечтите ми (по онова време), фиат мареа комби, беше, че вози много твърдо. Точно колкото добрият ми, стар опел кадет. Чувствително по-твърдо от предишния ми фиат палио и от служебната ми лада. Стои стабилно на пътя, вътре е сравнително просторно и комфортно, но вози твърдо. А и допълнителните шумове, тракания и потропвания от багажника не са съвсем за пренебрегване. Въпреки това и въпреки факта, че в общи линии единственият майстор, при който я водя, все я плюе, поради това, че е трудна за ремонт, аз си я харесвам. И се надявам да сме заедно поне още 3-4 години. И продължавам да инвестирам в нея. Надявам се скоро да се похваля с ГИ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gantcho написа:snaiperisto написа:"Очевидно" съм карал почти всички марки и модели коли произведени до около 96та и някой които са до около 2005. Та като изключим това че в момента карам Мареа , карам и Ауди 100 91ва.
Коментар
-
snaiperisto написа:gantcho написа:snaiperisto написа:"Очевидно" съм карал почти всички марки и модели коли произведени до около 96та и някой които са до около 2005. Та като изключим това че в момента карам Мареа , карам и Ауди 100 91ва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:snaiperisto написа:gantcho написа:snaiperisto написа:"Очевидно" съм карал почти всички марки и модели коли произведени до около 96та и някой които са до около 2005. Та като изключим това че в момента карам Мареа , карам и Ауди 100 91ва.
Коментар
-
snaiperisto написа:Та , бъди реалист. п.п. Сега видях че не караш Мареа...както и да е..та ако Ауди 100 не е лимузина , то Алфа 166 ли е?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
biker_81 написа:Колега snaiperisto със всичко за аудито съм съгласен но сега ако отречеш че Audi 100 особено тея с лупите е един грозен кашон на външен вид сравнение с мареата ,значи си просто сектант .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар