Тази зима за първи път да влиза вода от някъде в тая кола и не мога да се оправя. Става въпрос за багажника, зад задния десен стоп. Колата никога не е имала удар отзад, уплътнението е здраво. Като че ли влиза повече в движение, но и като седи на място влиза по малко. Свалях стопа - всичко е нормално, по връзките на калници и подкалници слагах болкит -фаида-йок. Колегата S.W.A.T. изказа мнение че може да е от одушника отстрани, ама имам кора отдолу и пластмаса на подкалника, които са в ред и не зяпад от никъде. Направо ми идва да се затворя вътре и да накарам някой да кара и да видя от къде влиза. Някой да се е сблъсквал с нещо такова на темпра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HELP !!! Багажника става на аквариум!!!
Collapse
X
-
Вероятно имаш разлепен прозорец или панорамния отзад или някой от страничните, пробвай да го понатиснеш отвътре, не трябва да мърда изобщо. Иначе някой да полива с маркуча и ще рабереш, тези темпри имат голям багажник целия влизаш вътре.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Влиза вода от клапата за въздуха, която се намира в доло в дясно на стопа. На кората, която ти закрива стопа ще видиш прорезите за въздуха и къде точно се намира. Препоръчвам ти да свалиш задната броня и да залепиш клапата обилно със силикон."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Знаех си аз че няма да се размина лесно. Бронята добре, ама имам и теглич, който е цял. Трябва да махна него, а там и е и пълначното на газовото. . Добре де, при положение че пластмасата на подкалника си е защипана както трябва с бронята и кората ми отдолу седи, пак ли е възможно да влиза през клапата?
Коментар
-
Открих от къде тече. Почнах да поливам десния калник с вода отстрани и вътре почна да извира . Оказа се че влиза от долната страна на одушника - м/у пластмасата му и ламарината. Интересна работа. Явно се е нахакало с кал под бронята и няма къде да се отича водата спокойно и подлива вътре. То се е видяло че няма да се размина без свалянето и.
Коментар
-
Бах ги тея одушници! Ако твоя случайно е счупен мога да ти подаря един!! Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Бах ги тея одушници! Ако твоя случайно е счупен мога да ти подаря един!! Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар