Привет колеги ,вчера за беля хвръкна едно камъче и стъклото ми се спука ,въпроса ми е може ли да се залепи ,или трябва да се смени ,гледах в инструкциите за ремонт че е и лепено и мисля че е слжна операция. Някои справял ли се е без помоща на спец.сервиз ,питам за да взема решение дали да е ново или втора ръка ?Цепнатината е около 30см.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спукано предно стъкло ?
Collapse
X
-
Тя и по-голяма ще стане с времето. Моят съвет е да вземеш пари по каско и да си го смениш, не е кой знае колко пари.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Re: спукано предно стъкло ?
forsakens написа:Привет колеги ,вчера за беля хвръкна едно камъче и стъклото ми се спука ,въпроса ми е може ли да се залепи ,или трябва да се смени ,гледах в инструкциите за ремонт че е и лепено и мисля че е слжна операция. Някои справял ли се е без помоща на спец.сервиз ,питам за да взема решение дали да е ново или втора ръка ?Цепнатината е около 30см.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Лепена работа-умрела работа....Каква е колата?http://mustang-bg.com/contacts.htmht....autoglass.bg/
Коментар
-
Колега и при мен се получи същата ситуация в неделя. Хвръкна камънче при разминаване с друго МПС и ми се пукна предното стъкло. Цепнатината беше около 7 см, но по-късно се същия ден нарасна двойно. А вече е над 30 см сигурно . Добре, че имам КАСКО, още в понеделник отидох и ми я снимаха. Чакам експертната оценка и с паричките ще си сменя стъклото. Само че тука в Търново ги сменят на цени между 200 - 300 лв. Вие какви тънки цени сте намерили не е истина. Някой да ме насочи за Търново къде по-евтино може да се смени, че 300 лв не ми се дават, дори и от КАСКО да саФиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
didalko написа:Колега и при мен се получи същата ситуация в неделя. Хвръкна камънче при разминаване с друго МПС и ми се пукна предното стъкло. Цепнатината беше около 7 см, но по-късно се същия ден нарасна двойно. А вече е над 30 см сигурно . Добре, че имам КАСКО, още в понеделник отидох и ми я снимаха. Чакам експертната оценка и с паричките ще си сменя стъклото. Само че тука в Търново ги сменят на цени между 200 - 300 лв. Вие какви тънки цени сте намерили не е истина. Някой да ме насочи за Търново къде по-евтино може да се смени, че 300 лв не ми се дават, дори и от КАСКО да са
Коментар
-
forsakens написа:Колеги благодаря ви за отделеното внимание , днес за 110 лв. ми го смениха в Мустанг+ на карловско )Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Някой има ли идея тезиwww.spukanostaklo.comдали вършат работа?Някой комшия ме е уредил с дупчица от хвърлен камък върху предното стъкло и ще трябва да търся такава услуга след като видя какво ще кихнат застрахователите.
Коментар
-
Сега звънях на тоя човек от тинтява 100, 60 лева и нагоре ще иска..Ще ми ударят здраво джоба.Не съм звънял още на тези с 25-те лева.Иначе ще престои така до четвъртък най-рано под снега, дано да няма последствия.А лошото е че е предно стъкло с винетката и другите лепки.Булстрад не плащат много доволно, даже никак доволно към момента от три пъти завеждани щети по тази кола.Отделно и ще ме глобят една вноска отгоре, защото има поне една щета през годината..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар