Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак имам питане за фиат пунто , не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак имам питане за фиат пунто , не пали

Да обясня , както се движеше колата на запален двигател -угасна . Издърпахме я до един гараж - незапали. Била затегнала , върти бавно и не пали . Ангренажния ремък е здрав, акумолатор - читав, стартера е наред , изглежда всичко наред . А и колата нямаше проблеми. Какво може да е това , казвайте незнам кво да правя и на къде да търся аварии
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Кабелите на свещите как са? Дистрибуторната капачка? Свещите? Бубините?
    Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Кой ти каза,че е затегнала?И как е затегнала-двигателя ли или стартера?
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

като пали не ще да завърти хубаво , прави въй въй . Някой знае ли на фиат пунто 1 главите имат ли защита , ако е прескочил ремъка
        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
          като пали не ще да завърти хубаво , прави въй въй . Някой знае ли на фиат пунто 1 главите имат ли защита , ако е прескочил ремъка
          Фиат пунто MK1 55 коня има защита,за другите не знам.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

деси_бургас написа:
            А кой ти каза че стартера ти е добре?Пробва ли с друг?Какъв е двигателя?
            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

1.2 бензин
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

а и като угасна първо се чу сякаш нещо изтрака 2 пъти
                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Ами нещета не звучат добре с това изтракване.Измерете компресията в цилиндрите и те сами ще си кажат какво е.
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Прилича ми на ангренаж...последния път когато теглих приятел с една Хонда имаше същия проблем...загаснала в движение и не пали..резултата скъсан ангренаж...но щом казваш, че е здрав...знам ли....да е прескочил?

Коментар

и аз тека се съмнявам за прескачане , ама знам че някой коли имат защита , дали пунто има
                      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

-

Несъм много в час, но доколкото знам има. Поне така ми казаха за мойто 1.2/75.
                        http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

Свалете свещите и вижте какво им е състоянието. Ако са мокри значи може да няма искра или да има проблем по запалването. Ако са сухи търси проблема в горивната уредба. Това, че върти тегаво не значи, че двигателя има механичен проблем. Така и така ще сваляш свещите, виж си поне компресията за да си сигурен, че и там няма проблем. Макар, че ако не може да завърти и без свещи ще трябва да търсиш проблем в стартера или някъде другаде.

Коментар

кола

Япровери пак акумолатора и жиците до него и масата към купето жиците към стартера също трябва да са добре стартера трябвна да върти хубаво после другото нема такова /затегнала кола/ поже фтулките да правят проблем ама това после
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                            X