Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.1 завишена компресия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

винаги препоръчвам покупка на друг двг, разбира се ако може да проследиш как е работил. Отвориш ли веднъж двгто, слагаш боклучиви части, само проблеми те чакат. Сега 100000000 човека ще кажат, откъде да знаеш на какъв двг ще попаднеш ако купиш друг- така е, тук е трика за успех.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако ти вземат малко за труд направо го почвай.Частите не са скъпи то няма кой знае какви части та да те притеснява нещо.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

За автора на темата:прави му маслена възглавница между сегмента и цилиндъра оттам идва завишената компресия и може би разхода,но както казват колегите той е нищо и вече за гумички колегите обясниха как да се разбере дали е от тях.Към booster може първо да пробваш да си смениш гарнитурата на капака тя е от порядъка на 10-15лв. и тогава вече ако продължава да гори масло разглабяй(само предлагам),щом ще ти излезе по-евтино да пръснеш този двигател давай,pakumba до някъде е прав,но е хубаво новия двигател да се погледне в какво състояние е,че може да е по-зле и от стария ти,иначе за чстите какво да кажа има части и части аз лично работя в магазин за авточасти и знам кое как е и хубавите части са доста скъпички.Ако се окажат гумички задължително вземи на Рейнц както и гарнитурата,ако за смяна са и сегментите търси на NPR.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

по принцип високата компресия значи маслен клин съответно сегменти износени .правил съм такъв двигател,който гореше 6л масло за 10 000км.оказа се че е горял от гумичките .ключа на сегментите беше точно 0,3мм(в границите),но и тях ги смених.винаги е по-добре да се направи ремонт на мотора отколкото да си купиш някой който не го знаеш в какво състояние е

Коментар

Working...
          X