Алармата ми от известно време не иска да отключва и заключва централното. Иначе самата аларма си работи, централното с ключа също. От време на време и идва вдъхновение и вземе че заключи ама се случва рядко. Алармата е от стандартните за Пунто 95-та, тия дето ги пише в книжката на колата. Имате ли идея какво може да е и къде да ръчна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с алармата на Пунто
Collapse
X
-
А с ключа всички врати ли ти заключва? Може релетата които оправляват заключването да се разминават т.е едното да е заторено,а другото отворено? Така централното се "чуди" да заключва или да отключва и в деиствитвлност не действа.Махни акумулатора за малко,напражи си всички врати в едно и сащо полужение(или отключени или заключени)и си включи акумулатора.Трябва да се оправи.УспехCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
-
Здравеи.Да ти кажа слагам автоаларми от 4 години и ще ти дам един савет на които не можеш да устоиш :D .фабричните аларми с течение на времето се побаркват,незнам поради каква причина.Имам 4 чувала с тях.Та по добре иди да ти я махнат и си сложи нова ( ако мислиш да си я караш де ).това е сажета ми.с времето ще започне да ти дава и други грешки докато наи накрая си заключиш ключовете ватре или спре нацяло:DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар