Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat brava гърмеж при палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

" Възможно е да има запушване на някое от гърнетата, може да има замръзнал лед или парчета от натрошения катализатор. "да това ми каза и той --заради това се чуда ако каже че пали длаи наистина е било само това--- и че причината била че преди два дни сме я запалили само за малко и не загрял двигателя и се получило някав конденз нещо не се изпарило кат не загрее и после е станал на лед--начи това пукане от ауспуха от какво може да е...и наистина изхвърляче някакви парчета едно от които беше тъмна като памук парче и той вика ето това е също от катализатора в него освен това "керамичното" като цедка има и такъв като хартиен филтър та това е той.... но наистина гърмеше от ауспуха и при секи грум изкарваше по малко някаквки парченца ... а на стенд я видях и аз като сваляха катализатора--ма така кат я гледах отдолу какво можех да разбера... тези гърмежи мислях че е от даването на много контакт събира се изгорели газове--и изведнуж с грум изкара повече дим---по време на въртенето не изкарваше нищо и изведнуж всичко плюс парченцата като че ли някъде не можеше да излезе дима събира се става компресия и изведнъж бум..и излезе дим ....

Коментар

pugsy написа:
      Споредн мен са си пълни глупости .Беги от тая автокъща.
      а ами ли вариант преди да я купя да му кажа чакай сега сичко убаво ама искам да я закарам в сервиза на фиат за преглед да видим дали само това му е бил проблема--там ще могат лид акажат ако има нещо което е било замаскирано за да запали или нещо което все оше да е на път да се прецака.... не знам ................ебаси не съм спал три нощи заради този ден днес събирах си пари харесах си колата псазарих я отпореди три дена човека я беше запазил (уж ако въобще някой я гледал през това време) днес сутринта отидох до банката сичко беше ок и тъкмо това се появи дебаааа.

Коментар

Колега, бягай от тази кола, съвет от мен.Чудесно е, че си я тествал сега, на този студ.Само си представи, че отсега нататък ще се чудиш утре ще запали ли, ще гърми ли и какво ще стане след един километър. Аз не бих си го причинил.1 500 лева, може да не са много пари, но са си пари, спестявал си ги малко по малко.Brava има достатъчно на пазара, недей избързва. И да не е от форума, обиколи, огледай без ангажимент и ще я намериш. Тази мисля, че не е твоя автомобил.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          Колега, бягай от тази кола, съвет от мен.Чудесно е, че си я тествал сега, на този студ.Само си представи, че отсега нататък ще се чудиш утре ще запали ли, ще гърми ли и какво ще стане след един километър. Аз не бих си го причинил.1 500 лева, може да не са много пари, но са си пари, спестявал си ги малко по малко.Brava има достатъчно на пазара, недей избързва. И да не е от форума, обиколи, огледай без ангажимент и ще я намериш. Тази мисля, че не е твоя автомобил.
          2000 е колата като са отрязани маркучите на парното щото в италия било топло и не им трябвали хаха ---и е с летни гуми не стават така че колата скача на 2400 заедно с екотаксата--но най се изкефих на газовата че е пълна инжекция и е фабрична смисал картона на уредбата беше на картона за самата кола от завода

Коментар

pebals написа:
            Malone написа:
            2000 е колата като са отрязани маркучите на парното щото в италия било топло и не им трябвали хаха ---и е с летни гуми не стават така че колата скача на 2400 заедно с екотаксата--но най се изкефих на газовата че е пълна инжекция и е фабрична смисал картона на уредбата беше на картона за самата кола от завода
            Не е човешко
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

хахах абе мани мани ...

Коментар

Malone написа:
                мерси малко се поуспокоих абе мани не съм спал тия дни и нощи влюбих се в тия и по точно тая брава

Коментар

Колега и горе долу съседе,бягай като бит пе****ст от тази кола,не се занимавай,Malone ти го каза ,утре да се чудиш дали ще запали този кошер не си е работа,рязани маркучи заради топлото време,дрън дрън та пляс и като ги сложиш и ти се разтече в краката антифриза ?Събрал конденз и замръзнало,пфффф.

Коментар

колега добре дошъл при нас,и от мен един съвет-тази кола щом още преди да я вземеш ти прави номера ако щеш го разбирай като знак от съдбата че тази кола не е за теб...тук във нашия форум има много по-добри автомобили които със сигурност са поддържани от колегите.то само като видиш цената 2000 и ти става ясно че човека бърза да я махне аз от моята кола съм доволен и дори за 3000 не бих я дал ...прави си сметките но после да не да се отчаяш от марката и да има тема че от втория ден почнаха проблемите.лично мнение ти даваш парите все пак успех дано попаднеш като мен на поддържан перфектен Фиат !
                    1.6 16v Abarth

Коментар

2 000 лева за кола в такова състояние?!Бягай далече, далече ...Аз съм сигурен, че при това положение автомобила ще ти стъпи минимум на 4000 лева, ако въобще е възможно да го докараш до приемливо техническо състояние.400-500 лева са ти само разходи по прехвърляне, регистрация и номера.Ами гуми, ами обслужване [масла, ролка, ремъци, свещи евентуално, кабели], а всичките тези сегашни проблеми? А тези проблеми, които не ги виждаш и няма да ти ги кажат?А и като каза за тези маркучи ... е аз по голяма глупост на автоджамбаз не бях чувал, тц, тц, тц ... няма ли свършване тая мъка?С удоволствие бих му отрязал ушите на такъв хитър измекяр.И тия легенди за фабричния газов инжекцион ...Те вървяха преди 10-15 години. Сега има достатъчно марки и модели, както и достатъчно кадърни майстори навсякъде в страната. Да не кажа, че някои са по добри и от някои италиански колеги.Успокой се, завиждам ти за ентусиазма, познат ми е, но и се радвам, че ще се вслушаш в съветите ни и ще се откажеш от тази развалина.Виж в Порта Портезе, това е медия, свързана с всякакви продажби, работа и каквото се сетиш в Рим и въобще в Лацио. ТУК за Brava.Виж какви са цените, като имаш предвид, че както са написани, като отидеш при собственика и само докато си поемеш въздух и цената слиза с 300 евро надолу.А ако направиш и един мазен пазарлък с някой цигански мурафет от типа: "На, ей тези пари имам, ето ги в джоба, други нямам" най вероятно ще я вземеш и наполовина.200-300 евро ти е разхода за гориво и такси до България, ако се разберете нещо за номерата.Естествено че няма да отидеш, но ти демонстрирам колко струват колите там. И тоя кенеф или е от морга, или е купен за 200-300 евро. Тук е съживен и е сложен да си чака балъка с 2 000 лева.Моята Brava съм я купил Май месец миналата година за 3 900 лева и беше перфектна. Климатроника, таблото, салона, отвън ... едни цилиндърчета на задните спирачки само смених, че бяха се спекли. И обслужване разбира се. Имала е лек удар или ожулване може би само в дясно, но калника беше сменен и перфектно боядисан. Ако не ми беше казал баджо от паркинга, нямаше и да знам.
                      www.cyxap.com

Коментар

Супер много и наистина неочаквах и не знам как да ви благодаря мерси на всички поне се пооспукоих че се бях побъркал --- наистина не си заслужава пък и верно си е знак от съдбата... първия ден като я видях си беше чист знак де щото се намръзнах 8 часа навън обикалях отказах се и както си тръгвам в последната автокъща с периферното зрение гледам аа там нещо много готино ма нали бях умрял от студ си не исках да се връщам направих 15 крачки и си викам абе я се върни това е твойта кола---и тогава от тозиу ден до днес до тези проблеми не спах от готиното чувство че ще карам фиат брава --- сега наистина всички сте прави-то нали знаете любовта е сляпа хахах....мерси адски много на всички--- наистина... отказах се от колата и темата ако не е нужна в форума щото все пак не е нещо полезно за несляпите като мен... я махнете---защото това е най добре поддържания форум няма нищо излишно и всичко полезно е събрано тук...мерси много пичове

Коментар

Нужна е темата. И да не вземеш Brava, друга кола да вземеш, всички от този форум ще ти пожелаят късмет. Всякакви субекти сме се събрали. Има газаджии, електричари, рацери, "козметици", милиционери, митничари, адвокати, всякакви.Дано е италианка, но и да не е ... обаждай се, полза има.Успех в избора.
                          www.cyxap.com

Коментар

Познато ми е чувството на ентусиазъм, мерак, запалване един вид така да го наречем...да приятно е, но помни следното - то не е добър съветник. Хубавите неща, като цяло се постигат с търпение. Когато аз си купувах кола, на 2-3 пъти бях много близо да налетя на страшни кенефи...но с малко търпение и доза късмет, попаднах на доста запазена кола, от която съм много доволен. Карам я вече 4 месеца, нямам грам оплакване. Почакай, преодолей първоначалното си "запалване" и няма да сбъркаш.

Коментар

Най-накрая се отказа :D :D :D спести си много ядове колега,виж раздела за продажба на автомобили,там съм убеден че ще намериш нещо за теб.Аз също имам Брава 1.6 16в 103кс ,взех я от един приятел през 2006 г понеже на жена ми и хареса,за първи път да я послушам,и не съжалявам.Така че не бързай,аз се чудех седмица даде ми я да я карам 1 седмица,и на 4 ден му се обадих да отиваме да му я плащам.И не е толкова скъпо от към подръжка,виж AXM-Auto.com там ще видиш цени на някой части.Лично аз съм много доволен.

Коментар

pebals написа:
                                2000 е колата като са отрязани маркучите на парното щото в италия било топло и не им трябвали
                                Е това е направо върха. То бива лъжи, бива измами ама...........................има дълъг коментар. Отрязани са и затапени щото радиатора на парното тече!
                                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                                X