Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел или Бензин ?
Collapse
X
-
коле ги мнго ви благодаря за коментарите мен не интересува поддръжката на дизел или бензин.. мен ме интересува въртящия момент на дизел защо то споря с един приятел ... тои вика че дизела специаолно 2.4 JTD мотор въртящия му момент е мнгоо по голям от колкого на бензина aс пък смятам че дизела е мнгоо по тромав.. щото съм карал голф 4 1.9 ТДИ.. и не ми хареса.. въпроса ми тоя мотор JTD по динамичен ли е от бензина ?сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Atanas71 написа:Red Storm написа:Злите езици разправят,че Наско е видял много зор от печките нагоре към вр.Шипка,на път за Италфеста.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Да JTD-то е по-динамичен,а пък и по принцип бензиновата италянка иска оборот! Демек ако ти трябва динамика си взимай JTD,обаче гледай да е запазено и по-нова година,защото ако я вземеш и започнеш да сменяш това онова к’ва ти е файдата че имаш динамика. Не че на бензина не се сменя това онова,ама май излизат по-евтини някои от частите спрямо тези на дизелаА това 1.9TDI дето си го карал в ред ли е било и колко коня беше-90 или 110,защото на баща ми Аудито си къса шушоните,а Голфа е даже по-лек. А ако всичко в колата дето си карал е било наред значи имаш "нужда" от 2.4 JTD :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
kristo0o_m написа:коле ги мнго ви благодаря за коментарите мен не интересува поддръжката на дизел или бензин.. мен ме интересува въртящия момент на дизел защо то споря с един приятел ... тои вика че дизела специаолно 2.4 JTD мотор въртящия му момент е мнгоо по голям от колкого на бензина aс пък смятам че дизела е мнгоо по тромав.. щото съм карал голф 4 1.9 ТДИ.. и не ми хареса.. въпроса ми тоя мотор JTD по динамичен ли е от бензина ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:kristo0o_m написа:коле ги мнго ви благодаря за коментарите мен не интересува поддръжката на дизел или бензин.. мен ме интересува въртящия момент на дизел защо то споря с един приятел ... тои вика че дизела специаолно 2.4 JTD мотор въртящия му момент е мнгоо по голям от колкого на бензина aс пък смятам че дизела е мнгоо по тромав.. щото съм карал голф 4 1.9 ТДИ.. и не ми хареса.. въпроса ми тоя мотор JTD по динамичен ли е от бензина ?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Тъкмо се канех да му отговоря аналогично на твоя отговор,ама ти си ме изпреварил.Я ми дай съвет къде в BG може да се намери добър екземпляр дизел,че сега е момента да си сменя колата.Имам предпочитание към Мареа седан 110 к.с.след 2001 год или Брава 100 к с след 2000 год.Колкото до очите,отварям си ги добре и очила си нося даже за такива случаи.
Коментар
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:Тъкмо се канех да му отговоря аналогично на твоя отговор,ама ти си ме изпреварил.Я ми дай съвет къде в BG може да се намери добър екземпляр дизел,че сега е момента да си сменя колата.Имам предпочитание към Мареа седан 110 к.с.след 2001 год или Брава 100 к с след 2000 год.Колкото до очите,отварям си ги добре и очила си нося даже за такива случаи.
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Наско наско, на трета на стилото ще гледаш как номера му се отдалечава пред теб с около 1 кола на 2 секунди.
Коментар
-
Atanas71 написа:Airfan написа:Наско наско, на трета на стилото ще гледаш как номера му се отдалечава пред теб с около 1 кола на 2 секунди.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар