dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел или Бензин ?
Collapse
X
-
emzo написа:Я ся да видим:Какво най се сменя/ремонтира:Бензин:- свещи, еле пък вземеш TS х2 ти е цената - кабели- стъпков мотор- дебитомер- ламбда сонда, не знам дали няма и модели с 2 броя за Берое- бобини- дистрибуторна капачка, палецДизел:- свещи подгревни, я ги смениш, я не.- дебитомер
Коментар
-
Много точно.И на всичките ми бензинови коли до момента, които съм имал, се е случило на една да сменя моторчето за празен ход, вземах си втора употреба за 40 лева. И така си я продадох.На друга съм сменял свещи и кабели, понеже така исках, всичко да ми е "на 6" с газовата уредба. Парици имах и вземах най-скъпите кабели на BOSH. Никога не са ме предавали.А доста приятели имам с дизелови автомобили ... еми мъка си е, колкото и суперлативи да напишат.То не бяха помпи, то не бяха електроники, то не бяха замръзнали нафти, ей така, както си карат, то не беше влизане на вода в цилиндрите от някоя сериозна локва.При сегашното положение с цените на горивата, бензин, това е моето мнение.Всичко останало са градски легенди от близкото минало..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Rokambol написа:"За" бензина. Само по една причина - дизела в БГ не е на нужното ниво.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ами бих си купил дизел, ама не италиански. Виж от моята бензинка съм супер доволен, пали на -20. Ама при италианките както всички знаем, не е проблем паленето а дали колата ти е в ред. Аз като цяло съм супер доволен от моето Браво 1.2 - 2000-11 месец И като цяло съм за бензина - карах преди време едно Ауди 80 яйце карбуратор - 1.8 - 115 коня - ми тва вадеше павета и харчеше прилично и никъде не ни е оставяло Кола - 1989 - и до ден днешен си е в такова състояние.!
Коментар
-
emzo написа:maskarata написа:и ако на мойто ино и шес му туря турбо кво става със свръх модерния дизел?Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Atanas71 написа:Red Storm написа:Злите езици разправят,че Наско е видял много зор от печките нагоре към вр.Шипка,на път за Италфеста.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар