моля секи да си каже мнението за дизела и за бензина смисал кое повече върви .. чудя следващия ми автомобил дали да е дизел секи казва че дизела е по икономичен но е тромав . ....примертно алфа 156 жтд 2.4 .. или аре дане е алфа .. интересува ме дали дизела с турбо компресор пове върви от бензина или обратното.. ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизел или Бензин ?
Collapse
X
-
Ъъъъ газ ... метан ?А по повод вървежа .... ще си позволя да пусна 2 линка от алфа форума:http://www.youtube.com/watch?v=B0ogn...Бензина не е това, което беше.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: Дизел или Бензин ?
kristo0o_m написа:моля секи да си каже мнението за дизела и за бензина смисал кое повече върви .. чудя следващия ми автомобил дали да е дизел секи казва че дизела е по икономичен но е тромав . ....примертно алфа 156 жтд 2.4 .. или аре дане е алфа .. интересува ме дали дизела с турбо компресор пове върви от бензина или обратното.. ?
Коментар
-
Shefy написа:Щом колегата пита кое върви повече значи ще ръчка, щом ще ръчка - бензин!
Коментар
-
Shefy написа:Щом колегата пита кое върви повече значи ще ръчка, щом ще ръчка - бензин!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар