Niakoi moje li da mi dade ideia ot kakvo moje da e slednia problem:Kolata kato zagree na 70 gradusa - zapochva da s e davi, niama znachenie na kakvo gorivo sam - gas ili benzin- i go pravi samo na niski oboroti- na visokite niamam nikakvi griji.Pomognete nikoi nemoje da me svetne v kakvo e prichinata- imate li niakoi deto da e v chas s tia neshta????????Някои може ли да ми даде идея от какво може да е следния проблем:Колата като загрее на 70 градуса - започва да с е дави, няма значение на какво гориво сам - gas или бензин- и го прави само на ниски обороти- на високите нямам никакви грижи.Помогнете никoй неможе да ме светне в какво е причината- имате ли някои дето да е в час с тия неща????????МодериралМитко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Uno 60 се дави като загрее
Collapse
X
-
Re: Uno 60 се дави като загрее
szero написа:Niakoi moje li da mi dade ideia ot kakvo moje da e slednia problem:Kolata kato zagree na 70 gradusa - zapochva da s e davi, niama znachenie na kakvo gorivo sam - gas ili benzin- i go pravi samo na niski oboroti- na visokite niamam nikakvi griji.Pomognete nikoi nemoje da me svetne v kakvo e prichinata- imate li niakoi deto da e v chas s tia neshta????????Някои може ли да ми даде идея от какво може да е следния проблем:Колата като загрее на 70 градуса - започва да с е дави, няма значение на какво гориво сам - gas или бензин- и го прави само на ниски обороти- на високите нямам никакви грижи.Помогнете никoй неможе да ме светне в какво е причината- имате ли някои дето да е в час с тия неща????????МодериралМитко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар