moraliyski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със скоростна кутия или деференциал на пунто 1.2 16в
Collapse
X
-
Ами принципно щом се продават като резервна част може но до колко ще е ефективно незнам.Незнам и цената каква им е други скорости може да си намериш за 200-300 лева с тях слагаш и караш докато ако ще правиш ремонт на твоята кутия части труд(разглобяване сглобяване),а Ако започне да вие?Незнам аз бях като теб чудех се ремонт или др. скорости взех други.Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS
Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009
Коментар
-
moraliyski написа:Ами принципно щом се продават като резервна част може но до колко ще е ефективно незнам.Незнам и цената каква им е други скорости може да си намериш за 200-300 лева с тях слагаш и караш докато ако ще правиш ремонт на твоята кутия части труд(разглобяване сглобяване),а Ако започне да вие?Незнам аз бях като теб чудех се ремонт или др. скорости взех други.
Коментар
-
spark написа:Не ти трябва цяла скоростна кутия, а само диференциал. Поне на мен от фирма Франц-Мари ми предложиха диференциал за 150лв, а от морга сигурно ще намериш и по-евтино. Но както казаха колегите виж си първо тампоните на двг. и кутията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар