Здравейте колеги искам да ви попитам каде се намира датчика на коляновия вал (crankshaft position sensor) или т.н датчик на хол.За клата от подписа се отнася.ако може и някоя реална снимка ще съм много благодарен.
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Здравейте колеги искам да ви попитам каде се намира датчика на коляновия вал (crankshaft position sensor) или т.н датчик на хол.За клата от подписа се отнася.ако може и някоя реална снимка ще съм много благодарен.
Преполагам долу ляво на двигателя (ляво като застанеш пред колата ) поне на пунто е там ... и е насочен към нещо като голямо колело с ситни зъби ... (давам инфо за путно ама се пак неможе да е другаде или пред двигателя или зад него на това място)Тъи .че погледаи се ... Успех
Прикачени файлове
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
А някои случаино да знае къде мога да си намеря втора ръка ? Замислих се за Италянеца ама де да го знам такива работи продава ли ?
Пълно е с части при него,но всичко е "накамарено",така,че трябва да знаеш как точно изглежда твоя датчик.Алтернатор за Пунто върви 40лв.( е,след 2 месеца дадох още 30 за колекторни пръстени и четки),но нов е над 200лв.Предполагам и твоя датчик да е 10-15 лв.П.С. Имат телефон и дават информация,ако не ти се разхожда до Овча купел -02/9555476
Коментар