Здравейте,Днес ходих да поогледат щетите по колата след зимата и ми казаха че трябва да се сменят втулките на предните носачи. Някой да се е сблъсквал наскоро с това, да каже магазин/цени?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Втулки за носачи на пунто
Collapse
X
-
Re: Втулки за носачи на пунто
mironcho написа:Здравейте,Днес ходих да поогледат щетите по колата след зимата и ми казаха че трябва да се сменят втулките на предните носачи. Някой да се е сблъсквал наскоро с това, да каже магазин/цени?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Като стана въпрос за окачване...да си споделя и моите последствия ...при мен е заден амортесъор,който е почти излезнал,явно има някакъв тампон или нещо подобно което се е прокъсало или въобще го няма Та въпроса ми е намира ли се и става ли за смяна или трябва цял нов амортесъор?Колата е Фиат ПунтоAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Самите тампони на амортисьора вървят с него но може да се приспособи нещо. Аз преди да сменя мойте амортисьори имах изкочил тампон на единия заден и с един приятел бяхме сложили тампон от жигула с едни по големи шайби отстрани и си карах така 5000 коилометра преди да ги сменя, а като ги сменях тампона от жигули хич небеше мръдналPUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
gogata написа:Като стана въпрос за окачване...да си споделя и моите последствия ...при мен е заден амортесъор,който е почти излезнал,явно има някакъв тампон или нещо подобно което се е прокъсало или въобще го няма Та въпроса ми е намира ли се и става ли за смяна или трябва цял нов амортесъор?Колата е Фиат Пунто
Коментар
-
hit-ko написа:gogata написа:Като стана въпрос за окачване...да си споделя и моите последствия ...при мен е заден амортесъор,който е почти излезнал,явно има някакъв тампон или нещо подобно което се е прокъсало или въобще го няма Та въпроса ми е намира ли се и става ли за смяна или трябва цял нов амортесъор?Колата е Фиат ПунтоAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар