Здравейте! Нов сам във форума и естествено имам лек проблем с Фиатката 1.8 16. Започна да ми тече хидравликата. Кажете каде биха ми я направили някаде ама качествено. Благодаря ви предварително!Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравликата
Collapse
X
-
Rokambol написа:Нова или втора употреба рейка. Рециклажа е несигурна работа.дунди
Коментар
-
tomny написа:И аз при сходен проблем си взех втора употреба. Иначе за рециклиране добри впечатления съм чувал за ТУ-София. Даже ходих с моята да я гледат, но цената ме отказа. Пак от това, което съм чувал, има някакъв Жан около Окръжна болница, който също рециклира рейки, да бягаш далеч от там!дунди
Коментар
-
Има едно пичове, дето са бачкали при Жан преди време..напуснали и направили сервиз за ремонт на рейки, карета и тн. та тея браточки се помещават на кръстовището на Симеоновско шосе и Геме Димитров (има една бензиностанция...те там има сервизно хале). Има вероятност да минеш и само с смяна на семерината от която тече и то без да се сваля рейката...Успех
Коментар
-
Pakidanski написа:Има едно пичове, дето са бачкали при Жан преди време..напуснали и направили сервиз за ремонт на рейки, карета и тн. та тея браточки се помещават на кръстовището на Симеоновско шосе и Геме Димитров (има една бензиностанция...те там има сервизно хале). Има вероятност да минеш и само с смяна на семерината от която тече и то без да се сваля рейката...Успехдунди
Коментар
-
mika написа:Pakidanski написа:Има едно пичове, дето са бачкали при Жан преди време..напуснали и направили сервиз за ремонт на рейки, карета и тн. та тея браточки се помещават на кръстовището на Симеоновско шосе и Геме Димитров (има една бензиностанция...те там има сервизно хале). Има вероятност да минеш и само с смяна на семерината от която тече и то без да се сваля рейката...Успехдунди
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар