Здравейте колеги искам да попитам дали някой знае какво трябва да бъде разстоянието между разпределителния вал и паричките на повдигачите.Става въпрос за Punto1 1.6 95г. Не успях да немеря подобна тема с търсачката макар да мислех че би трябвало все някой да е питал.Благодаря ви предварително и се извинявам ако повтарям темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разстояние м/у разпределителния вал и повдигач Пунто 1.6 95г
Collapse
X
-
Re: Разстояние м/у разпределителния вал и повдигач Пунто 1.6
malkia158 написа:Здравейте колеги искам да попитам дали някой знае какво трябва да бъде разстоянието между разпределителния вал и паричките на повдигачите.Става въпрос за Punto1 1.6 95г. Не успях да немеря подобна тема с търсачката макар да мислех че би трябвало все някой да е питал.Благодаря ви предварително и се извинявам ако повтарям темата.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
-
ммм интересно стана,аз исках да питам само информативно понеже днес сглобихме двигателя и ги регулирахме на 0.2 за изспускателен и 0,15 на всмукателен.Надявам се информацията да ти е вярна,а ако е така ако оставя така клапаните ще стане лошо.Няма да ми затварят хубаво и ще духа покрай тях.Благодаря за информацията,ще видя утре да събера още такава да не оплескаме нещата.
Коментар
-
malkia158 написа:ммм интересно стана,аз исках да питам само информативно понеже днес сглобихме двигателя и ги регулирахме на 0.2 за изспускателен и 0,15 на всмукателен.Надявам се информацията да ти е вярна,а ако е така ако оставя така клапаните ще стане лошо.Няма да ми затварят хубаво и ще духа покрай тях.Благодаря за информацията,ще видя утре да събера още такава да не оплескаме нещата.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Преди един месец правих главата на моето ( 1.2 МК2) дават ги 0.35+-0.05 вс. и 0.45+-0.05 изп. така че колегата ти е казал правилно, само че маистора ми ги остави с по 0.05 по големи разстоянията защото след време щели да олегнат клапаните. Така че по добре малко по-голямо от колкото по-малко разстояние.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар