Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разстояние м/у разпределителния вал и повдигач Пунто 1.6 95г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разстояние м/у разпределителния вал и повдигач Пунто 1.6 95г

Здравейте колеги искам да попитам дали някой знае какво трябва да бъде разстоянието между разпределителния вал и паричките на повдигачите.Става въпрос за Punto1 1.6 95г. Не успях да немеря подобна тема с търсачката макар да мислех че би трябвало все някой да е питал.Благодаря ви предварително и се извинявам ако повтарям темата.

Re: Разстояние м/у разпределителния вал и повдигач Пунто 1.6

malkia158 написа:
    Здравейте колеги искам да попитам дали някой знае какво трябва да бъде разстоянието между разпределителния вал и паричките на повдигачите.Става въпрос за Punto1 1.6 95г. Не успях да немеря подобна тема с търсачката макар да мислех че би трябвало все някой да е питал.Благодаря ви предварително и се извинявам ако повтарям темата.
    така за всмукателен клапан е 0.40 + - 0.05 регулирн на студеноза испускателен 0.50 + - 0.05успех с реглажа на пуловете че е мн игра на нервиП.П РЕГУЛИРАТ СЕ НА СТУДЕН ДВИГАТЕЛ В МАГАЗИНИТЕ ГИ ИМА ТЕЗ ПУЛОВЕ ПРЕЗ 0.05 МИСЛЯ
    Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
    Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
    това няма умора за балканче

Коментар

ммм интересно стана,аз исках да питам само информативно понеже днес сглобихме двигателя и ги регулирахме на 0.2 за изспускателен и 0,15 на всмукателен.Надявам се информацията да ти е вярна,а ако е така ако оставя така клапаните ще стане лошо.Няма да ми затварят хубаво и ще духа покрай тях.Благодаря за информацията,ще видя утре да събера още такава да не оплескаме нещата.

Коментар

malkia158 написа:
        ммм интересно стана,аз исках да питам само информативно понеже днес сглобихме двигателя и ги регулирахме на 0.2 за изспускателен и 0,15 на всмукателен.Надявам се информацията да ти е вярна,а ако е така ако оставя така клапаните ще стане лошо.Няма да ми затварят хубаво и ще духа покрай тях.Благодаря за информацията,ще видя утре да събера още такава да не оплескаме нещата.
        няма как д а е грешна от аутодата е
        Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
        Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
        това няма умора за балканче

Коментар

Преди един месец правих главата на моето ( 1.2 МК2) дават ги 0.35+-0.05 вс. и 0.45+-0.05 изп. така че колегата ти е казал правилно, само че маистора ми ги остави с по 0.05 по големи разстоянията защото след време щели да олегнат клапаните. Така че по добре малко по-голямо от колкото по-малко разстояние.

Коментар

Working...
          X