Проблема ми е следния и вече се пиштисах! Карам 1.4 Брава. Купих я преди близо година. Много бях доволен от нея до преди 2-3 месеца. Вървеше на пушка 180-190. Сложих и газова уредба. Всичко беше супер гореше ми 10 /100 в града и 7,5-8 извън като вървеше спокойно с 150 натоварена. Изпарителят ми е турски. Преди два - три месеца започна да гори много 12-14-15/100 в града и при потегляне както на газ така и на бензин се усеша някакво заглабяне на предницата все едно неможе да поеме. Като тръгне и подам леко газ се изчиства и след това може да набира иначе забива муцуна. Вече незнам на какво се дължи. Чистих изпарител, сменях свещи и накрая стигнах до извода, че може да е от каталитатора. Двигателя работи много добре направо не се чува, не мени обороти, но колата неще да върви. Наумил съм да сваля катализатора и да го пробия. Реших преди това да се посъветвам с Вас да не би проблема да идва от друго място пък аз да бастисам катализатора.Благодаря!Колега, променям заглавието на темата ти, в съответствие с Правилата, а и за да могат останалите да разберат за какво става въпрос.Zaphod
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте!!! Проблем с мощността на Брава 1.4
Collapse
X
-
Ако се окаже, че проблема е от катализатора - не го съсипвай, ами си сложи ново гърне, а катализатора предай някъде където ги изкупуват. Доколкото съм чел тук (във форума) давали по 40-50лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
20-30 лв е гърненто.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Защо ли си мисля, че не е катализатор. Запушен катализатор би трябвало да дава ядове във високите обороти, а не да се изразява в "глъхнене" и бавно поемане. Поправете ме ако бъркам...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Както писах по-горе ако предадеш катализатора - в него има благородни метали - новото гърне ще ти излезе без пари.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар