Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем - Браво 1.8 ГТ 96г.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем - Браво 1.8 ГТ 96г.

    Колеги,проблема е следния,вчера изгаснах за бензин,след това налях,но от тогава колата не иска да запали,помпата се чува как подкача... но не иска да запали,падна акумулатора и започнах с кабели но и с тях не стана,върти само и не иска..даите съвет!

    #2
    Какво значи "изгаснах за бензин", свършил ли е? Ако да, вероятно помпата е заминала, нищо че я чуваш. Тя върти, но турбината ѝ е отчупена. Говоря от личен опит. Откачи входящия маркуч от горивната рейка, и нека някой даде на контакт за половин секунда. Трябва да хвърли бензин от там. Ако не => нова помпа.

    Коментар


      #3
      Колега от личен опит ти казвам че най вероятно е бензиновата помпа да е заминала. Проверка: Вдигаш капака махаш десния маркуч на бензинопровода даваш на контакт и трябва да потече бензин ако не потече отиваш и си купуваш бенз. помпа Успех

      Коментар


        #4
        Що ли ми е много познато.При мен (на Ланча Делта) е същото, само че като свърши бензина после помпата неможе да подкачи с по малко от 8 литра гориво в резервоара.Пробай да сипеш повечко бензинец. И дано да не е помпата.

        Коментар

        Working...
        X