Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

sachs vs valeo кое е по доброто !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sachs vs valeo кое е по доброто !

Вчера бях в еврото и там имат и двата варианта, sachs с е по скъп но все пак искам да чуя и ващо мнение.Благодаря.
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Чистачки, амортисьори ?Ако пък иде реч за съединител и по спомени беше с Браво JTD, подсиления Закс е твоя избор, иначе ..... кантар работа.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: sachs vs valeo кое е по доброто !

AthlonXP написа:
      Вчера бях в еврото и там имат и двата варианта, sachs с е по скъп но все пак искам да чуя и ващо мнение.Благодаря.
      каква ти е колата
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

JTD 105 браво и да за съединители става на въпрос!
        мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

познавам точно 3-ма с фиат - недоволни от Валео - от официалния вносител при това единия съм аз - НИЩО общо със стария ми съед , така че за мен тая марка валео - съединител никога вече

Коментар

u_bo написа:
            познавам точно 3-ма с фиат - недоволни от Валео - от официалния вносител при това единия съм аз - НИЩО общо със стария ми съед , така че за мен тая марка валео - съединител никога вече
            От какво по-точно си недоволен?
            SEAT Leon Cupra 300
            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Oт "Валеото" .....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм с Валео (FIAT) от 3 месеца и разлика със стария съединител не намирам. Може би една идея по-рязко зацепва, но все пак стария беше на около 190000км.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Азизвадих валео и сложих закс! С закса карам към 20 000 километра вече и мога да кажа, че е перфектен - отделя плавно, не тресе, не приплъзва.. е по скъп е ама е качество !
                  Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                  части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                  части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                  тел. 0883437022

Коментар

И аз съм с Валео, трета година, нямам никакви забележки.

Коментар

Working...
                    X