Здр колеги не ми се пускат две теми .И реших да ги направя в една.Първо за разхода да питам.Нормалално ли е за около 70км в софия да ми гори окололо 5-6 литра .Колата е фиат пунто мк2 1,2 8винтила.И другото нормално ли е сега като е по студено о по трудно пали и още като е под нулата и като запали първия пат работи за секунда две и гасне .Като запаля втория пат няма никав проблем.Но гледам че ако запаля първия пат преди да загасне подавам газ да я изфорсирам и не гасне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормален ли е разхода на гориво.Трудно палене
Collapse
X
-
За разхода, ако е бензин, даже ти завиждам на ниския разход. За паленето, при мен е по-зле, сега ако запаля, едва ли ще се задържи, ако не дам газ първия път, ако те успокоява. Не само първия път, но и ако угася и запаля още на студено, пак ще иска да гасне. Не мисля да правя нещо повече по въпроса - нови свещи имам и нова бобина, кабелите са добре. Щом успявам да я вкарам в движение, дори и с газ, няма какво да плащам на пишман майстори, като явно и те не знаят от какво е, само знаят пари да гонят. На по-топло пали добре.
-
За паленето незнам нямам проблеми и несъм имал до момента, но за разхода и аз ти завиждам. На мене в "адските" студове ми качва 10-11/100 градско Yellow_Flash_Colorz_PDT_24http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)
Коментар
-
колега провери си въздушния филтър защото може да е замърсен и това да е причината за трудното палене на колата ти сутрин! Това е просто предложение имах подобен проблем сутрин с паленето, и търсих всевъзможни причини докато не отворих въздушния филтър които беше на около 5000 км , но силно замърсен, след смяната му проблените изчезнаха колата ми е Брава 1,6 16в 96 г. Казвам пак това е предложение!
Коментар
-
bboyd написа:ще го погледна но да стане по топло чя тези жабари са сложили сто винта на капака за филтъра.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:bboyd написа:ще го погледна но да стане по топло чя тези жабари са сложили сто винта на капака за филтъра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар