Волана ми се върти на сектори.Имам предвид при каране направо и като го завъртам на 20 градуса в 2 те посоки и някак на сектори се движи- усещането я все едно въртиш копче с фиксирани позиции от тези на авто радиата.Иначе при каране направо колата не бяга в страни, не тресе, нямам проблеми само това при леко завъртане се усеща. На място като го въртя не се усеща и се движи равномерно.Нещо рейката ли е или ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно поведение на волана при въртене
Collapse
X
-
Странно поведение на волана при въртене
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
iakvvu написа:Опънат ли е добре ремъка на помпата и има ли достатъчно масло?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Свали ремъка на помпата и завърти с ръка шайбата и.Трябва да се върти мазно без да затяга.Често се разбива лагера и при въртенето си затяга на моменти,още повече че има и усилие върху него от самият ремък.Теч в случаят не е задължителен.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Свали ремъка на помпата и завърти с ръка шайбата и.Трябва да се върти мазно без да затяга.Често се разбива лагера и при въртенето си затяга на моменти,още повече че има и усилие върху него от самият ремък.Теч в случаят не е задължителен.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Това е от гумите, получава се някакъв дисбаланс и усещането е такова при за въртане, не се стряскай сега като семниш напролет гумите пак ще приказваме, но за всеки случай провери за течове и ниво на маслото, защото не се знае знае ли се.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
infineon написа:iakvvu написа:Свали ремъка на помпата и завърти с ръка шайбата и.Трябва да се върти мазно без да затяга.Често се разбива лагера и при въртенето си затяга на моменти,още повече че има и усилие върху него от самият ремък.Теч в случаят не е задължителен.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Airfan написа:Според мен е износен червяка от връзката червяк-гребен в кормилната кутия. До колкото знам се сменя отделно и не е нужно рециклиране на кутията.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Airfan написа:Според мен е износен червяка от връзката червяк-гребен в кормилната кутия. До колкото знам се сменя отделно и не е нужно рециклиране на кутията.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Airfan написа:Според мен е износен червяка от връзката червяк-гребен в кормилната кутия. До колкото знам се сменя отделно и не е нужно рециклиране на кутията.
Коментар
-
Re: Странно поведение на волана при въртене
За всички още веднъжinfineon написа:Волана ми се върти на сектори.Имам предвид при каране направо и като го завъртам на 20 градуса в 2 те посоки и някак на сектори се движи- усещането я все едно въртиш копче с фиксирани позиции от тези на авто радиата.Иначе при каране направо колата не бяга в страни, не тресе, нямам проблеми само това при леко завъртане се усеща. На място като го въртя не се усеща и се движи равномерно.Нещо рейката ли е или ???AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар