Здравейте имам следния проблем.Значи днеска по стечения на обстоятелствата е студено и гадно времето.Запалих на бензин сутринта давам газ и дига оборотите кам 2-3хилияди и падат и гасне колата пак палиш и помпаш на газта и нищо нестава напалних резервуара до горе и пак същото мислих че е проблема там но не .Преди малко пак пробвах прегледах свещи и другите неща оки са .Също помпата е нова на 2 меесеца и филтера е сменен .Преди беше се пукнал маркуча за зареждане и влизаше вода но е оправен и резервулара е изчистен.Дайте идеии.Благодария
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Fiat Пунто 1.1
Collapse
X
-
Ахам ... и на мен това ми прилича.Ако има възможност след палене да я покара малко "на газ" докато загрее и след това не гасне ... ясно е, че е това..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Е при подаване газ ? от педала нали не зависи от "стъпковото моторче за празен ход" Човека е писал мачкам газта и качва до 2-3 000 оборота ... Мен по ме самнява ,че един или два от цилиндрите му неработят ... Едвали би имала тяга тая кола (Колега според мен си замери бобините,друго като дадеш на контак и докато ти свети "чека" на инжекциона (оная лампичка с дюза на таблото) трябва да чуваш бензиновата помпа ... като огасне спира и бензиновата помпа ... Друго провери си имаш ли ток на свещите... При мене го правиха като искараха и 4те свещи и ги наредиха с кабелите завъртане на стартера (според мен е малко неандерталски начин ... но мисля , че става) ... ама нямаше никои ... (при мен се оказа бобина + релето ) Релето се командва от компютъра ... От своя страна то подава ток към бобините и бензиновата помпа. Ако ти е прецакано няма да чуваш бензновата си помпа докато даваш на контак ... (релето се намира от дясно на въздушния филтър кам корпуса на копето до филтъра има една пласма от горе завита с един болт бая така едър формата и е Г образна под нея е релето ... (замерването му беше някво шантаво ,"малко като игра на тука има тука нема" ) Ама ко не си чуваш бензиновата помпа и са ти здрави бобините и кабелите там е проблема .... По ме навява за изгоряла бобина ... щом казваш ,че пали ама ... бръмчи не както трябва и няма тяга>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
За свещите, елементарен начин, но върши работа. На тъмно да запали колата. Ако някъде има оттечка, светкат искри..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
donnna написа:от студеното време е! запали колата без да я форсираш, без да пипаш газта - остави я да поработи 2-3 минути и тогава пак пиши....>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Здравеите момчета.Първо да оточния значи на газ работи което означава че бубината и свещите работят.за студеното време и аз това мислих че е но не е от него.Наи вероиатно е инйектора тои не е чистен .Утре съм на майстор да го оправият и ще пиша какво е било точно.и се чудия дали мога да я продам и да си взема едно Браво...Fiat Punto 1.1 55 6 speed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар