Здравейте колеги.Вчера като си паркирах колата пред наси и точно като я паркирах усетих, че предните колела влязаха в нещо като дупчица-кална.Пробвах леко на зад на пред но нищо .После естествено сгреших и форсисах малко и съвсем закопаха на долу.Сега муцуната е забита на пред и няма излизане до като не се разстопи снега.Имате ли наблюдение върху тези течни верихи и ако напръскам гимите или поне тази част която се вижда дали ще ме измъкне според вас или да не се надявам.Като цяло ползвали ли сте такива спрейове с каучук или както ги наричат течни вериги ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Що е то ,,течни вериги" и има ли то почва на кал и лед
Collapse
X
-
sasho_izgrev написа:invisible написа:До колкото знам са пълна глупост тея течни вериги и не вършат никаква работа ... може да подложиш нещо зад предните гуми и да пробжаш да я изкараш колата ...Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
.......
ivan_cirkov90 написа:Някой да те дръпнепредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
Re: .......
syfer написа:...П.с. Това със стелките е доста добра и логична идея.Мисля да го пробвам довечера като се прибера.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега със Зимни гуми съм разбира се.Ако бях с летни щеше да ме е срам да задавам подобни въпроси тук Good Year Ultra grip-втори сезон ги нося.По принцип до като карах не съм закъсвал.Както казах грешката си е моя-разорах от долу и стигнах до кал а от пред е бордюр.Варианта е да подложа стелките на задната част на гумите да разчистя малко на зад и да пробвам малко на зад.Ако пръдне 50 см. на зад излизам. Идеята ми беше за течните вериги дали са някакво чудо ама явно не сапредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
Тва със стелката на сняг може, но на заледено НЕ(само клонки ) :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
...
venco67 написа:Може да прозвучи глупаво, но ти приятели нямаш ли. Ако се хванат четири здрави мъже за калници и брони на ръце ще я измъкнат от дупката.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
Re: ...
syfer написа:venco67 написа:Може да прозвучи глупаво, но ти приятели нямаш ли. Ако се хванат четири здрави мъже за калници и брони на ръце ще я измъкнат от дупката.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар