имам браво 20в и имам мн гаден проблем ... паднат ли температурите под 0 градуса и ми замразва ръчната ... остава както сам я оставил ( вдигната или пусната) От какво може да е и има ли оправия .... а и ръчната ми е няква спортна маи (или ас се лажа) щото хващат 2 3 заба наи горе а си е доста добра иначе :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
замръзва ми ръчната ???
Collapse
X
-
Не ти е спортна, ами е със такава ръкохватка! Замръзват ти жилата или поне 1 от тях, ама като ще сменяш ги смени и 2те направо!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Fiat_Punto11 написа:хаха и моита решавам си проблема на задна .... с малко таркаляне ама после ... може да имате проблем с феродото .... после обаче смисъл да се отлепи ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
На моите жила има гумени тампончета в краищата на кожусите на жилата. Ако са се скъсали наистина могат да възникнат подобни проблеми. Шансът да се е протъркал някой кожух е доста по-минимален. Но за съжаление не съм наясно дали се предлагат отделно.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
И на мен ми замръзва като падне под 0-лата и сковава ръчната. Напукано уплатнение предполагам. Ако имаш гараж влизаш отдолу и с ВД примерно пръскаш и разтъркваш от край до край да се смаже и може и да не замръзнеFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
цсцс
хах мерси колеги ... и ас предположих че ми замразват жилата ама незнам как да го оправя.... а за това че зимата не се дарпа ръчна знам мн добре ... обаче на мен ми трябва ...се пак не карам кола със задно а точно в момента мн се радвам на зимата :P .. мисля че ме разбрахте ... обичам да се враткамEx Bravo HGT 20.20v 150hp+
Коментар
-
И аз смятам че основната причина за замръзването на ръчната е някаква неизправност в жилата, аз снощи "погрешка" съм дръпнал ръчната и на сутринта нямах никакви грижи (-10 С). По принцип много рядко използвам ръчна зимата с цел да избегна проблеми, все пак досега не ми е замръзвала. Ще отбележа, че тази есен смазвах малко жилата с грес, където и колкото е възможно. Та някаква нормална подръжка и профилактика ще предотврати подобни грижи.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
Очаквайте в предстоящите студове да ви замръзнат и други работи :D майтапа настрана ама си гответе кабелите за подаване на ток и се подгответе автомобила ви да не запали ако стане -20 градуса.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар