Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

замръзва ми ръчната ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

замръзва ми ръчната ???

имам браво 20в и имам мн гаден проблем ... паднат ли температурите под 0 градуса и ми замразва ръчната ... остава както сам я оставил ( вдигната или пусната) От какво може да е и има ли оправия .... а и ръчната ми е няква спортна маи (или ас се лажа) щото хващат 2 3 заба наи горе а си е доста добра иначе :P
    Ex Bravo HGT 20.20v 150hp+

Не ти е спортна, ами е със такава ръкохватка! Замръзват ти жилата или поне 1 от тях, ама като ще сменяш ги смени и 2те направо!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Зимата не се дърпа ръчна ,най лесно се ибягва досадния проблем.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

хаха и моита решавам си проблема на задна .... с малко таркаляне ама после ... може да имате проблем с феродото .... после обаче смисъл да се отлепи ...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
          хаха и моита решавам си проблема на задна .... с малко таркаляне ама после ... може да имате проблем с феродото .... после обаче смисъл да се отлепи ...
          Да зимата по закон не се дърпа ръчна, като се паркира! Но колега има проблем и без да я е дръпнал преди това, значи му замръзват жилата!Съвсем друго е да замръзне накладката за диска или барабана!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

На моите жила има гумени тампончета в краищата на кожусите на жилата. Ако са се скъсали наистина могат да възникнат подобни проблеми. Шансът да се е протъркал някой кожух е доста по-минимален. Но за съжаление не съм наясно дали се предлагат отделно.
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

dani389 написа:
              Зимата не се дърпа ръчна ,най лесно се ибягва досадния проблем.
              Оставям си колата във ваната защо замръзва Сори за спама !Колегата е прав
              "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
              "What do you do to help save the world?"

Коментар

И на мен ми замръзва като падне под 0-лата и сковава ръчната. Напукано уплатнение предполагам. Ако имаш гараж влизаш отдолу и с ВД примерно пръскаш и разтъркваш от край до край да се смаже и може и да не замръзне
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

цсцс

хах мерси колеги ... и ас предположих че ми замразват жилата ама незнам как да го оправя.... а за това че зимата не се дарпа ръчна знам мн добре ... обаче на мен ми трябва ...се пак не карам кола със задно а точно в момента мн се радвам на зимата :P .. мисля че ме разбрахте ... обичам да се враткам

Коментар

Най-често се пука бронята на жилото около скобата която го държи,близо до задния мост.Оттам влиза вода,ръждясва и ...Ако може с разцепено парче от шлаух да се изолира,но най-добре е ново жило.На Фиат Пунто се сменя лесно (и не е мн.скъпо),на Брава не знам.

Коментар

И аз смятам че основната причина за замръзването на ръчната е някаква неизправност в жилата, аз снощи "погрешка" съм дръпнал ръчната и на сутринта нямах никакви грижи (-10 С). По принцип много рядко използвам ръчна зимата с цел да избегна проблеми, все пак досега не ми е замръзвала. Ще отбележа, че тази есен смазвах малко жилата с грес, където и колкото е възможно. Та някаква нормална подръжка и профилактика ще предотврати подобни грижи.
                      ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
                      Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

Очаквайте в предстоящите студове да ви замръзнат и други работи :D майтапа настрана ама си гответе кабелите за подаване на ток и се подгответе автомобила ви да не запали ако стане -20 градуса.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

и моята замръзва ама не я барам въобще нито зима нито лято и нямам проблем
                          Bravo HGT 2.0 20V

Коментар

от личен отпит казвам след сменяването на задни накладки и жила за ръчна ... нямам НИКАКВИ проблеми нито на -1 нито на -20 /засега/
                            AUDI 1.8 20V TURBO
                            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

фдсфс

мерси ... трябва да проверя кви пари са тези жила и следващия пат като сменям накладки да ги сменя и тях ... Иначе моита кола и при минус 22 градуса не ме предаде и бях един от малкото луди по патищата :Д

Коментар

Working...
                              X