Здравейте колеги ... както се казва снега (на някой места в България) пак ни хвана неподготвени Искам да ви попитам имате ли наблюдения върху текстилните вериги като тези например http://www.autosock.bg/index.html аз случайно попаднах на този сайт и ми стана интересно, че реших да попитам дали някой ползва такива и дали има полза от тях ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Що е то Tекстилни вериги за сняг и лед и има ли почва у нас?
Collapse
X
-
Темата е дискутирана доста.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=30Някой трябва да се жертва да си ги купи и да даде отзиви.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Темата е дискутирана доста.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=30Някой трябва да се жертва да си ги купи и да даде отзиви.
Коментар
-
Бе то сняг има, ама чак пък 150 лева ...И в момента, в който стъпя на асфалт ще станат на парцали.Най вероятно, в Европа струват десетина евро, но тук пак сме решили да правим пазарни рекорди..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Бе то сняг има, ама чак пък 150 лева ...И в момента, в който стъпя на асфалт ще станат на парцали.Най вероятно, в Европа струват десетина евро, но тук пак сме решили да правим пазарни рекорди.Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Преди няколко дни четох тест на ADAC за вериги и там имаше коментар за текстилните вериги.Коментара беше,че са доста добри и че технологийте са напреднали доста в тази насока.Аз също бих си купил подобни вериги,ако ми изпаднат изгодно,но е по-вероятно да ми изпаднат вериги König,Pewag,Rutt...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Danchojn написа:На пандата пък, изрично е написано да не слагам вериги(метални). Тези текстилните и за мен са интересни, но са много скъпи. А и става въпрос само за две колелета, нали?Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Shefy написа:Danchojn написа:На пандата пък, изрично е написано да не слагам вериги(метални). Тези текстилните и за мен са интересни, но са много скъпи. А и става въпрос само за две колелета, нали?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
invisible написа:Danchojn написа:На пандата пък, изрично е написано да не слагам вериги(метални). Тези текстилните и за мен са интересни, но са много скъпи. А и става въпрос само за две колелета, нали?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:invisible написа:Danchojn написа:На пандата пък, изрично е написано да не слагам вериги(метални). Тези текстилните и за мен са интересни, но са много скъпи. А и става въпрос само за две колелета, нали?Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
P.S. Какъв разхо дава тази панда? И наистина ли е толкоз спъната колкото се говори по нета. Мен много ме блазни едно такова автомобилче, защото е малко и идеално за града а по нета гледам клипове на които това нещо минава през места дето и големите "Жипове" ще се озорят и много съм впечатлен.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:P.S. Какъв разхо дава тази панда? И наистина ли е толкоз спъната колкото се говори по нета. Мен много ме блазни едно такова автомобилче, защото е малко и идеално за града а по нета гледам клипове на които това нещо минава през места дето и големите "Жипове" ще се озорят и много съм впечатлен.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар