здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
осветяване на средната конзола
Collapse
X
-
Re: осветяване на средната конзола
radorec написа:здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:radorec написа:здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.шофирайте разумно
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:radorec написа:здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
blagi4 написа:Fiat_Punto11 написа:radorec написа:здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.Drive or Die!
Коментар
-
mihail.nikolov21 написа:blagi4 написа:Fiat_Punto11 написа:radorec написа:здравейте колеги от 1 година имам Пунто 99г. стария модел но не ми светят при включени габарити светлините на копчетата за парното и вентилатора.Въпроса ми е те въоще осветени ли са за да не разглобявам конзолата излишно.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Има тема , във форима един колега си монтирал диоди ,червени направо зад местата за освтяване като си е махнал тея пластмаси дето провеждат свтлината ...и сложил диоди по 3-4 на врътка ... потърсете темата ... Да диодите се монтират със съпротивления иначе горят...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
gamma написа:Fiat_Punto11 написа:Да диодите се монтират със съпротивления иначе горят...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
http://led.linear1.org/1led.wizhttp:...culator/Тук има калкулатори за изчисляване на съпротивлението за диод за определеното напрежение. А има и още много други...Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар