Колеги от началото на зимата ми замръзнаха 2 пъти чистачките. От тогава не са замръзвали но се получи следният проблем: когато ги включа на най-бавната степен(тази която се вкл през 5сек горе долу) не помръдват ваобще, след това включвам на следваща степен постоянно движение на не толкова бързо обороти, чистачките пак не помръдват, и чак като вкл последната най-бърза степен и те подивяват и започват да хвърчат, но дори да върна на предишно положение забиват точно там където съм върнал лостчето(примерно посредата на стъклото) и се чудя от къде може да е проблема. Пробвах със смазка, ръсих навсякъде но ефект нулев, дайте идеи от какво може да е, и ако сменя моторчето дали ще има резултат, макар че не ми се иска да го сменям иска ми се по др начин да се орпави проблема.... мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачки на браво 1.8 ?
Collapse
X
-
Re: Проблем с чистачки на браво 1.8 ?
dolarcho написа:Колеги от началото на зимата ми замръзнаха 2 пъти чистачките. От тогава не са замръзвали но се получи следният проблем: когато ги включа на най-бавната степен(тази която се вкл през 5сек горе долу) не помръдват ваобще, след това включвам на следваща степен постоянно движение на не толкова бързо обороти, чистачките пак не помръдват, и чак като вкл последната най-бърза степен и те подивяват и започват да хвърчат, но дори да върна на предишно положение забиват точно там където съм върнал лостчето(примерно посредата на стъклото) и се чудя от къде може да е проблема. Пробвах със смазка, ръсих навсякъде но ефект нулев, дайте идеи от какво може да е, и ако сменя моторчето дали ще има резултат, макар че не ми се иска да го сменям иска ми се по др начин да се орпави проблема.... мерси предварително>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Съвсем скоро правих ремонт на това моторче(на Мареа). Там обаче, беше изгорял ротора. Електрониката е здрава, напълно. Собственика си купи цял двигател в комплект с управлението. Мога да го питам, ако желаеш, дали му трябва старото. Или да те свържа с него да се разберете.Става дума за това:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар