колеги бихте ли ми отговорели къде се намира ключето за лампата в багажника на бравото защото и при затворена трета врата лампата в багажника остава да свети и ми скапва акомулатора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво -лампата в багажника свети постоянно
Collapse
X
-
Re: браво -лампата в багажника свети постоянно
hondadio написа:колеги бихте ли ми отговорели къде се намира ключето за лампата в багажника на бравото защото и при затворена трета врата лампата в багажника остава да свети и ми скапва акомулатора
-
pakumba написа:и ако не работи махни крушката, може да е отчупена самата пъпка, то иначе няма как да не гасне...
Коментар
-
колеги при мен не свети тази лампа в багажника от както я имам гледаха я какви ли не маистори 4е и пи6ман маистори и никои не можа да каже за6то не свети някаде бил прекаснат кабела през купето и тем подобни .не 4е е болка за умиране ама ме дразни а и понякога ве4ер ми триабва кандило 6тото е бой на негри и се оправям опипом Без маймуница!Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
-
gilitza написа:колеги при мен не свети тази лампа в багажника от както я имам гледаха я какви ли не маистори 4е и пи6ман маистори и никои не можа да каже за6то не свети някаде бил прекаснат кабела през купето и тем подобни .не 4е е болка за умиране ама ме дразни а и понякога ве4ер ми триабва кандило 6тото е бой на негри и се оправям опипомPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар