Затяга ти двигатела най - вероятно един комшия имаше същия проблем и направи основен ремонт : лагери на колянов вал, биелни лагери сегменти и нови клапани. Пробвайте с по тънко масло в мотора !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat BRAVA 1.6 16v 1997- трудно пали при загрял двигател
Collapse
X
-
Ти пък чак основен ремонт ...Имам абсолютно същия проблем и като се изчака 5-10 мин колата си пали мигновено.Явно ще е от някой датчик, сменил съм кабели, свещи, блок за бобини, колата е след основен ремонт... нещо дребно е .FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Ако проблема е в датчика няма да има искра на свещите Аз имам същия проблем,обаче снощи ми изгоря стартера та сега пурво ще сменя стартер после ще видя датчика.
Коментар
-
nai7 написа:cs_aleksandar написа:Ако проблема е в датчика няма да има искра на свещите Аз имам същия проблем,обаче снощи ми изгоря стартера та сега пурво ще сменя стартер после ще видя датчика.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
nedialk00
колега вземи си провери датчика на коляновия вал и чак тогава се шашкай за основни ремонти......
Коментар
-
nedialk00
-
На мойта кола свалях стартера два пъти и все палеше когато си пойска, накрая взех и проверих всички маси на мотота. Проблема се оказа в масата която е закачена на скоростите беше се разложила обувката.Най вероятно и при теб има някаде проблем покрай акомулатора, след като си го сменил сте наместили кабелите и е изчезнал проблема. Сега със смяната на термостата може пак да се е разместило и за това да не пали. И ако върти няма сила стартера.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар