Миналия път бях в сервиза на шкода в надежда,ма нещо не ми хареса начина им на работа...Кажете къде има хубав стенд и къде си прайте вие предницата да споделиме малко опит
Re: Къде имат хубав стент за реглаж на предницата???
Selqatin написа:
Миналия път бях в сервиза на шкода в надежда,ма нещо не ми хареса начина им на работа...Кажете къде има хубав стенд и къде си прайте вие предницата да споделиме малко опит
Аз съм ходил 2 пъти точно до италианеца. Преди него има гумаджия и магазин за гуми. Точно вдясно до магазина 15 кинта
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
един от най-добрите сервизи за ходова час е до "Италианеца".... там са супер профита и ще ти направят колата качествено и в срок. за съжаление нямам телефони.. ще се наложи да ходиш до там ако решиш
lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
един от най-добрите сервизи за ходова час е до "Италианеца".... там са супер профита и ще ти направят колата качествено и в срок. за съжаление нямам телефони.. ще се наложи да ходиш до там ако решиш
Сервиз европа..... Дето бай Илия му е шеф... Преди ходих там. Ако е за този найстина са добри и не е скъпо. Сега като се замислям що не хода и сега там ами се занимавам с някакви скапчиии
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
и аз съм се запътил тези дни нататъка... ако отидеш преди мен драсни два реда да споделиш как е хавата
Преди да хода на реглаж имам мноо работа-да смена задния мост с новия ми от ГТ,да смена предните дискове,да смена предните накрайници,да смена прожините отпреде и отзаде,да сложа летите 15-ки и чак тогава съм за реглаж
Коментар