Съжалявам ,ако въпросът не е за тази тема,но ще го задам . Та по същество - преди няколко дни ми откраднаха портфейла с всички възможни лични документи ,а и тези на колата. Въпросът конкретно ми е за талона за годишния техн. преглед. Там където съм минал на преглед ми казаха,че дубликат не могат да ми извадят. Стига се дотам ,че като имам преглед с валидност още около 10 мес. ,трябва да минавам пак... . Струва ми се тъпо. Според вас нормално ли е или просто ни е такава държавицата???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубени документи
Collapse
X
-
Re: Изгубени документи
[quote="alex_sn1"]Съжалявам ,ако въпросът не е за тази тема,но ще го задам . Та по същество - преди няколко дни ми откраднаха портфейла с всички възможни лични документи ,а и тези на колата. Въпросът конкретно ми е за талона за годишния техн. преглед. Там където съм минал на преглед ми казаха,че дубликат не могат да ми извадят. Стига се дотам ,че като имам преглед с валидност още около 10 мес. ,трябва да минавам пак... . Струва ми се тъпо. Според вас нормално ли е или просто ни е такава държавицата???[/quoteТакава ни е държавата-ако може въобще да се нарече такава.Цялата работа е тея при които си минал на преглед да изкарат още някой лев т.е. да си платиш отново за преглед.
-
Ето в тази тема обясних на друг колега през какво минах аз преди година: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...639&highlight=
Коментар
-
Няма пречка да си минаваш през два месеца технически преглед. Парици само да имаш желание да трошиш, никой няма да те върне..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ExGANDI написа:Eeee.... за времето което си загубил за преиздаване, задаване на въпроси по форуми и т.н.т. нямаше ли да си си решил проблема. Да беше минал на преглед и да беше изкарал парите за прегледа в спестеното време. Но пък си прав де. Всеки има право да мрънка. :DМоля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар