Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгубени документи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изгубени документи

Съжалявам ,ако въпросът не е за тази тема,но ще го задам . Та по същество - преди няколко дни ми откраднаха портфейла с всички възможни лични документи ,а и тези на колата. Въпросът конкретно ми е за талона за годишния техн. преглед. Там където съм минал на преглед ми казаха,че дубликат не могат да ми извадят. Стига се дотам ,че като имам преглед с валидност още около 10 мес. ,трябва да минавам пак... . Струва ми се тъпо. Според вас нормално ли е или просто ни е такава държавицата???
    Моля,пишете малко по-грамотно...

Re: Изгубени документи

[quote="alex_sn1"]Съжалявам ,ако въпросът не е за тази тема,но ще го задам . Та по същество - преди няколко дни ми откраднаха портфейла с всички възможни лични документи ,а и тези на колата. Въпросът конкретно ми е за талона за годишния техн. преглед. Там където съм минал на преглед ми казаха,че дубликат не могат да ми извадят. Стига се дотам ,че като имам преглед с валидност още около 10 мес. ,трябва да минавам пак... . Струва ми се тъпо. Според вас нормално ли е или просто ни е такава държавицата???[/quoteТакава ни е държавата-ако може въобще да се нарече такава.Цялата работа е тея при които си минал на преглед да изкарат още някой лев т.е. да си платиш отново за преглед.

Коментар

За съжаление е така...И аз го изпитах преди 2 месеца. Обясниха ми, че талоните са под номера и нямало начин да стане.
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Ето в тази тема обясних на друг колега през какво минах аз преди година: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...639&highlight=

Коментар

Мдаааа, айде всичките други такси и плащания ги разбирам , ама не виждам логика да се минава на нов преглед ,ама явно няма начин...

Коментар

alex_sn1 написа:
            Мдаааа, айде всичките други такси и плащания ги разбирам , ама не виждам логика да се минава на нов преглед ,ама явно няма начин...
            Трябва ти нов стикер за стъклото и ново картонче, които вървят комплект и затова не издават дубликат.

Коментар

Ок. Ясно е положението . Мерси на отзовалите се. И за пореден път се убеждавам ,че в нашата държавица никога нищо няма да е като в НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ!

Коментар

Eeee.... за времето което си загубил за преиздаване, задаване на въпроси по форуми и т.н.т. нямаше ли да си си решил проблема. Да беше минал на преглед и да беше изкарал парите за прегледа в спестеното време. Но пък си прав де. Всеки има право да мрънка. :D

Коментар

Интересно какво и къде, в коя графа проверяващите ще нанесат сегашните данни, че това превозно средство е минало технически преглед ,като само преди два месеца тая графа е попълнена. Или така може да се пише до безкрай ?
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Няма пречка да си минаваш през два месеца технически преглед. Парици само да имаш желание да трошиш, никой няма да те върне.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

ExGANDI написа:
                      Eeee.... за времето което си загубил за преиздаване, задаване на въпроси по форуми и т.н.т. нямаше ли да си си решил проблема. Да беше минал на преглед и да беше изкарал парите за прегледа в спестеното време. Но пък си прав де. Всеки има право да мрънка. :D
                      Пич , не ми е за 30- те лв. И не мрънкам . Просто не виждам логика след като едно МПС е минало ГТП преди два месеца ,да няма база данни и да не му се преиздаде дубликат. Въпросът беше към някой ,който се е сблъсквал с такъв проблем , а не към Бастуни като теб !

Коментар

Working...
                      X