Здравейте колеги, вчера забелязах, че имам теч точно под двигателя, проверих маслото, което ниво се е увеличило 2-пъти повече от сипаното. Като цяло колата работи перфектно, но до кога? Предположението ми е смесване на маслото с антифриза, поради нужда от смяна на кората при главата. Миналата седмица антифриза беше ма макс сега е на минимум, дали това е проблема? Моля за мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с браво, повишено нивото на маслото?
Collapse
X
-
Re: Проблем с браво, повишено нивото на маслото?
Didka написа:Здравейте колеги, вчера забелязах, че имам теч точно под двигателя, проверих маслото, което ниво се е увеличило 2-пъти повече от сипаното. Като цяло колата работи перфектно, но до кога? Предположението ми е смесване на маслото с антифриза, поради нужда от смяна на кората при главата. Миналата седмица антифриза беше ма макс сега е на минимум, дали това е проблема? Моля за мненияFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Didka написа:Здравейте колеги, вчера забелязах, че имам теч точно под двигателя, проверих маслото, което ниво се е увеличило 2-пъти повече от сипаното. Като цяло колата работи перфектно, но до кога? Предположението ми е смесване на маслото с антифриза, поради нужда от смяна на кората при главата. Миналата седмица антифриза беше ма макс сега е на минимум, дали това е проблема? Моля за мненияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако толкова антифриз ти е влязъл в маслото няма начин да не разбереш, освен това маслото няма да има вид на масло.Случайно да си удрял картера? Аз моя като го ударих в едно парче скала и сега маслото ми седи доста над максимума, а картера ми има вид на смачкан кен от бира. :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Tornado написа:Didka написа:Здравейте колеги, вчера забелязах, че имам теч точно под двигателя, проверих маслото, което ниво се е увеличило 2-пъти повече от сипаното. Като цяло колата работи перфектно, но до кога? Предположението ми е смесване на маслото с антифриза, поради нужда от смяна на кората при главата. Миналата седмица антифриза беше ма макс сега е на минимум, дали това е проблема? Моля за мнения
Коментар
-
infineon написа:Ако толкова антифриз ти е влязъл в маслото няма начин да не разбереш, освен това маслото няма да има вид на масло.Случайно да си удрял картера? Аз моя като го ударих в едно парче скала и сега маслото ми седи доста над максимума, а картера ми има вид на смачкан кен от бира. :D
Коментар
-
Didka написа:infineon написа:Ако толкова антифриз ти е влязъл в маслото няма начин да не разбереш, освен това маслото няма да има вид на масло.Случайно да си удрял картера? Аз моя като го ударих в едно парче скала и сега маслото ми седи доста над максимума, а картера ми има вид на смачкан кен от бира. :D
Коментар
-
Danchojn написа:Е как ще се покачи нивото на маслото ако не отива в него антифриз Май няма друг начин. При това два пъти. Предполагам се има в предвид нивото по щеката.
Коментар
-
Didka написа:infineon написа:Ако толкова антифриз ти е влязъл в маслото няма начин да не разбереш, освен това маслото няма да има вид на масло.Случайно да си удрял картера? Аз моя като го ударих в едно парче скала и сега маслото ми седи доста над максимума, а картера ми има вид на смачкан кен от бира. :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Didka написа:infineon написа:Ако толкова антифриз ти е влязъл в маслото няма начин да не разбереш, освен това маслото няма да има вид на масло.Случайно да си удрял картера? Аз моя като го ударих в едно парче скала и сега маслото ми седи доста над максимума, а картера ми има вид на смачкан кен от бира. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар