Здравейте на всички . Само преди седмица си купих Пунто 1.9 JTD,2000г. Днес ми се появи следния проблем: Като запаля, на таблото ми светва един "червен волан" и мога да въртя волана едва-едва. Без хидравлика. Екстрата за City също е неактивна. Разкачих акумулатора да не е нещо от него ,но не помогна. Някой да е имал подобен проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с хидравликата на волана!
Collapse
X
-
Хидравлика при теб няма. Има електроусилвател на волана. За съжаление, ненадежден възел. Има доста теми във форума, само за този проблем, както и начините за отстраняването му. Напиши в търсачката "електроусилвател".Или погледни тук
-
Здравейте отново Разбрах,че ел. усилвателя се намира на самия прът на волана. И се бях приготвил тия дни да го свалям, но както си запалих днес профилактично - ново двайсет : проблема го няма и волана се върти свободно! Сега, това ме навежда на две причини- 1. някъде в електромоторчето не дава хубава връзка, окислило се е нещо и "захапва" на моменти. или 2. Възможно ли е да е от слаб акумулатор? Да има някаква защита ,която да изключва при слаб ток. защото сега като го няма проблема бях заредил акумулатора една нощ. Мерси за съветите и коментарите предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар