Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампата за ръчната свети?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампата за ръчната свети?!

Здравейте колеги!Някой имал ли е подобен проблем,колата ми е Брава 1.6 ,на бензин и газ,от няколко дни като запаля на бензин,лампата за ръчната спирачка постоянно свети,когато премина на газ загасва,от какво може да е според вас?

Re: Лампата за ръчната свети?!

ronyn написа:
    Здравейте колеги!Някой имал ли е подобен проблем,колата ми е Брава 1.6 ,на бензин и газ,от няколко дни като запаля на бензин,лампата за ръчната спирачка постоянно свети,когато премина на газ загасва,от какво може да е според вас?
    Ам провери си спирачната течност ... и там тоз датчик за нея .Тои е с едни плъстинки,а иначе би трябвало да няма нищо общо с газовата , освен ако не са и правени някви промени нарочно да има ... Примерно дане забравя ,че кара на бензин или деа знам ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ами ако предните накладки са износени какво светва?
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
        Ами ако предните накладки са износени какво светва?
        Доливаш течност за първо време и после си ги сменяш...
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

светва същото като ръчната само без възклицателния знак !!!!!!!!!
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Без удивителния е датчика за накладките
            Peugeot 307 2.0i ГИ
            ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

при мен свети знак с удивителна,а накладките съм ги сменял лятото,освен това от както тази лампа свети колата започна да пали доста трудно сутрин,незнам дали има нещо общо?!

Коментар

Working...
              X