Здравейте, днес си взех колата от ремонта (sun) , но на празен ход усещам как ми играят оборотите,а в движение на свободна как леко придърпва .. стъпковото моторче е чистено.. Майстора ми каза да си почистя дюзите за впръскване на горивото дали само от това ми го прави преди ремонта не ми го правеше този номер Някакви идеи ? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно придърпване на празен ход :?
Collapse
X
-
iansen написа:Възможна запаметена грешка ж компютара.Изключи масата на акомулатора и ч включи отново след 5 мин.При мен се беше получило от разкачен датчик на маслото.Провери
Коментар
-
Re: Странно придърпване на празен ход
silversony написа:Здравейте, днес си взех колата от ремонта (sun) , но на празен ход усещам как ми играят оборотите,а в движение на свободна как леко придърпва .. стъпковото моторче е чистено.. Майстора ми каза да си почистя дюзите за впръскване на горивото дали само от това ми го прави преди ремонта не ми го правеше този номер Някакви идеи ? Благодаря предварително
Коментар
-
Re: Странно придърпване на празен ход
silversony написа:...на празен ход усещам как ми играят оборотите,а в движение на свободна как леко придърпва .. ...Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Що си правил основен ремонт бре?Мотора беше на не повече от 20 000 км след облужване и основен ремонт.Бях сменил всичко по тоя двигател.За тези повече от 20000 км които я имах тая кола нито един път не е спряла.Към колегите дето питат как е зацепен ангрнажния ремък:Ако не се зацепи точно колата НЯМА да запали.Тоз мотор винаги гледа позицията на коляновия вал и позицията на разпределителния, ако не съвпадат НЕ пали.Съжалявам да чуя че се е скапало нещо по точно това Браво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар