Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся съвет относно Крома 1.9 jtdm

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся съвет относно Крома 1.9 jtdm

Здравейте на всики,Предлагат ми изгодно Фиат Крома 1.9 мултиджет 120кс за скромната цена от 10хил. лева 2005г., за която цена колата ще дойде до бг от Италия. Според думите на продавача (уж наш човек), колата е на 100 хил км. и няма нито една забележка (на снимките изглежда добре).Та въпроса ми към Вас е...дали си струва модела като цяло, двигателя дали го бива и дали като обем на багажника става за семейство с 2 малки деца.Като цяло ще се кара само на дълъг път....да живее метрото п.п. знам от личен опит, че някой от членовете със сигурност са фанатизирани по марката и лошо не биха могли да кажат, но моля за максимално обективни оценки...тъй като следващите 4-5 години друга кола няма да купувам Поздрави и благодаря предварително,Крис

според мен тук никой няма такава кола все още
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Добър избор си направил колега . Двигателя не само е добър а отличен Ето едно руско клипче в което не е с същия двигател. http://www.youtube.com/watch?v=kkkLQFb3Q2c
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

По-скоро прилича на Украински, но не е Руски.Двигателите е ясно, че са читави, за другото ..... колега, освен да купуваш и ти да ни осведомяваш
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          По-скоро прилича на Украински, но не е Руски.Двигателите е ясно, че са читави, за другото ..... колега, освен да купуваш и ти да ни осведомяваш
          Има подобна оферта в Мобиле Фиат Крома 1.9 МултиДжет 2005г. 9.999лв. на снимката е с италиански номера. Може би става въпрос за една и съща.
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Един приятел имаше такава Крома ако водещото при теб е пространсвото не е много голяма и вози много твърдо също като Бравата което на мен не ми харесва .С риск да бъда уплют една Мазда 6 мисля че е по добрият избор .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Относно цената-на мен ми направиха оферта 6500-7000 за mJTD 150 к.с. до БГ,но не ми препоръчаха модела(информацията е от много близък мой човек в Италия),защото много слаби им били предниците.Самите италианци не ги харесвали.Окачването не издържало на тежеста на колата и се чупило доста често.Аз лично съм влюбен в колата,но ще изчакам да навлезе още малко в БГ за да има и повече мнения и отзиви за подръжката.
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Здравейте отново Става дума именно за колата, която е обявена в мобилето....човека е закъсал..колата капарирана, но неможе да си я вземе, щот няма с какво и му е и неудобно че ги бави хората, както и да е....Кумеца ми му е адвокат, та той ни свърза..била отлична колицата.... ала-бала.Аз сега като си избирам кола гледам няколко основни неща: Да не лапа кат луда (нема сми да тъпчеме гушите на арабите), да е по- новичка, че да се предполага дуракоустойчивост още няколко години и накрая като тръгна да я продавам да не е на сто години, щото всички знаем каква е цената на една такава кола ...., да има приличен обем за детските столчета, количка сакове с дрехи и незнам си още какво и освен това да върви що годе и да не се налага да се прибирам постоянно в дясната лента, че някой си решил да кара с 140, па аз немога.(за това последното ще се няложи да я закарам за смяна на софтуера, че така ще е умрелшник, като гледам показателите 11.3с. до 100, а могат да се дигнат към 30 коня и 60 нютонметра).Гледах цените на модела в мобиле.де и олелел започват от 6 хил. евро, което ми се чини, че 10300 с регистрация си е направо оферта. Колегата на който са му предлагали за 6-7 хил. лв. в бг си е направо джакпот, поне според мен п.п. мерси за клипчето...са разбрах как изглежда колата всъщност Поздрави

Коментар

Pakidanski написа:
                  Здравейте отново Става дума именно за колата, която е обявена в мобилето....човека е закъсал..колата капарирана, но неможе да си я вземе, щот няма с какво и му е и неудобно че ги бави хората, както и да е....Кумеца ми му е адвокат, та той ни свърза..била отлична колицата.... ала-бала.Аз сега като си избирам кола гледам няколко основни неща: Да не лапа кат луда (нема сми да тъпчеме гушите на арабите), да е по- новичка, че да се предполага дуракоустойчивост още няколко години и накрая като тръгна да я продавам да не е на сто години, щото всички знаем каква е цената на една такава кола ...., да има приличен обем за детските столчета, количка сакове с дрехи и незнам си още какво и освен това да върви що годе и да не се налага да се прибирам постоянно в дясната лента, че някой си решил да кара с 140, па аз немога.(за това последното ще се няложи да я закарам за смяна на софтуера, че така ще е умрелшник, като гледам показателите 11.3с. до 100, а могат да се дигнат към 30 коня и 60 нанометра).Гледах цените на модела в мобиле.де и олелел започват от 6 хил. евро, което ми се чини, че 10300 с регистрация си е направо оферта. Колегата на който са му предлагали за 6-7 хил. лв. в бг си е направо джакпот, поне според мен п.п. мерси за клипчето...са разбрах как изглежда колата всъщност Поздрави
                  Цената е добра , грабвай я , а такива по 6-7хил.лв. и аз съм ги слушал. Като я вземеш може да чуеш и за оферти от 4 та дори и от 3 хил.лв. , но те са виртуални оферти Все пак попитай колегата , но със сигурност вече ще е продадена

Коментар

Колата я поръчах... в края на седмицата ще споделя впечатления. пп. продавача ми предлага срещу още 250 евро и модул с навигация и двд...та се чудя тая навигация на фиатките с какъв софтуер работи, за да преценя картите дали стават за бг или ще си джиткам с гарминчето. Двд-то не ме влече много, че ще се загледам по някое филмче и ще иде коня у барата ))Поздрави

Коментар

Ех, бях си я харесал тая от мобилето ама още не съм продал Бравата.... Чакам колега отзиви - аз също смятам да вземам Крома напролет.Ама ще търся с 150коня мотор.За навигация няма смисъл, едва ли ще си намериш карти.За 250 евро си вземи един гармин - и можеш да си го носиш в джоба даже.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не знам колко е вярно, но тук прочетох че са продадени само 1368 броя Крома - http://news.automedia.bg/read/8759.htmlАко е така, откъм резервни части ще е голям проблем.
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Абе не знам - само в Мобиле.де се продават 780броя ДИЗЕЛОВИ.... Отделно бензиновите.А в Италия отделно....ОСвен това ако е толкова НЕпродавана защо и направиха фейслифт 2008 а не я спряха направо?
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Pakidanski написа:
                            Колата я поръчах... в края на седмицата ще споделя впечатления. пп. продавача ми предлага срещу още 250 евро и модул с навигация и двд...та се чудя тая навигация на фиатките с какъв софтуер работи, за да преценя картите дали стават за бг или ще си джиткам с гарминчето. Двд-то не ме влече много, че ще се загледам по някое филмче и ще иде коня у барата ))Поздрави
                            Май ще си първия във форума с новия ФИАТ "Крома". Надявам се да останеш доволен от избора.
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Здравейте отновоНамерих едно ревю за крома и от бг източник, който има желание, може да го погледне.http://vbox7.com/play:05a7f01bпп. малко странно се чуствам, че си купих кола, каквато на живо никога не съм виждал ))) Дано само да не се окаже на принципа на рекламите...гледаш красива мацка с перфектна кожа, а после на улицата случайно като я скиваш и ОЛЕЛЕ....осъзнаваш, че стреса се предизвиква не само от много работа и нерви )))Та в тая връзка се надявам формите наживо да са поне наполовина толкова приятни, колкото с добре подбрано осветление Поздрави

Коментар

Working...
                              X