Здравейте колеги и За Много Години.Предстои ми закупуване на Фиат Пунто-кабрио.Много ми харесва мъника,а и ми изпадна на много добра цена.Има забележки и то не една,но едното за сметка на другото...та..по темата!Това което ме интересува е: Въпросният мотор (1.2 60кс 1995г.) има ли някакви болежки...често срещани проблеми,за които трябва да внимавам....на които да обърна по сериозно внимание,как стои въпроса с подръжката,обслужването и евентуалните ремонти на съответният автомобил?!?Също така,това което ми направи силно впечатление-съеденителят е адски нисък....т.е. педала е на нивото на другите,но луфта имам чувството,че е не повече от 10см.Нормално ли е това?Иначе си отделя добре и не е твърд.Автомобилът ще бъде закупен живот и здраве понеделник,за това трябва да насъера повечко информация.Благодаря предварително на отзовалите се и лек ден на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения по закупуването на Пунто Кабрио
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:да се вдига гурукада нее скъсан /отдзат стъклото да се вижда/ релетата са одзад при стоповете двигатела да работи добре той нее много разпростарнен при другите Фиати а и ако има повече ключове -не правени по добре и код карта
Коментар
-
Re: хух
DeepminD написа:Ами това,което ще вземам е с 1.2 мотор моно инжекция...идея си нямам кой мотор е...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
DeepminD написа:Хайде бе колеги,никой ли не може да ми каже нещо за въпросният модел?А за двигателя?Утре я купувам,а още нищо незнам>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:DeepminD написа:Хайде бе колеги,никой ли не може да ми каже нещо за въпросният модел?А за двигателя?Утре я купувам,а още нищо незнам
Коментар
-
DeepminD написа:Fiat_Punto11 написа:DeepminD написа:Хайде бе колеги,никой ли не може да ми каже нещо за въпросният модел?А за двигателя?Утре я купувам,а още нищо незнам
Коментар
-
Щом няма датчик за температурата ... а само лампа . или ще трябва да вземеш ново табло , от модел които има , или да си монтираш допълнителен уред за температурата ... (че незнам за кои път етаи като тебе и аз незнаех нишо и не си монитирах поради незнание ... и го ядох големия , лампата светна .. прегря изби гарнитурата ... и после ходене по-мъките ся мисля за нов двигател) Така,че ако я взимаш непремнно мисли за монтиране на допълнителен уред за темперратурата или ново табло. Монатажа не е проблем става лесно и бързо ... Но просто го имаи в предвид. А относно по тея данни че ги няма тея неща означава ,че модела на купето е S ... (демек оразян от сякакъв вид екстри , като ел фарове , ел стъкла ,барчето е по смотано нямаш еарбаг и ABS ... Maй само чупещ волан има Но нямам забележки замо уреда за Температурата и ключовете за палене с картата ... иначе много мъки ше видиш. Ако ше си я ремотираш ти става относно калника и удара ... ако мислиш друг да ти я прави си приготви бая пари ... моита я взех 2500 след прегряване стана към 4500 + газова уредбва после катастрофирах , засмяната на радиатор десен калник ,маска .2фара + мигачи ,и преден капак + боядисване на калника и капака ми зеха 1500 лева ... И се ядосвам да бях си я правил аз ... за 600 лева щях да си набавя частите ... ама хаде ... та някде кам 6000 и нагоре ми е изленала ... Иначе двигателя е здрав ... моя е оставал и без масло ... но държи ... доста устоичиви сa тея двигатели 1.1-1.2 SPI FIRE ...Тестваи и скоростите как ги превклюва... мякои колеги се оплакват ,че заяждат ... при мен са си добре ама се пак ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Hubavo shte e da si smenq napravo tabloto.Nadqvam se,ako q vzema da udarite edno ramo s nqkakyv snimkov material tip "napravi si sam".Kato ekstri-ima samo el stykla (predni) i airbag na shofiora (sveti mu lampata).Nishto drugo-daje i servo nqma :D Utre sym na posleden pregled po hodovata chast i ako e ok q vzimam.Stiskaite palci. P.S.Molq da byda izvenen za latineca-na rabota sym i nqmam kirilica poradi preinstalaciq
Коментар
-
DeepminD написа:Hubavo shte e da si smenq napravo tabloto.Nadqvam se,ako q vzema da udarite edno ramo s nqkakyv snimkov material tip "napravi si sam".Kato ekstri-ima samo el stykla (predni) i airbag na shofiora (sveti mu lampata).Nishto drugo-daje i servo nqma :D Utre sym na posleden pregled po hodovata chast i ako e ok q vzimam.Stiskaite palci. P.S.Molq da byda izvenen za latineca-na rabota sym i nqmam kirilica poradi preinstalaciq>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар