Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам едно питане (съединител)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ще пътувам с градски транспорт. А и в петък вече го смених затова ти го казвам. А и толкова години ми е писнало зимно време да работя по коли, камиони и автобуси и не ме дразни повече, че съм бесен и
    FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

marmil написа:
      Не ще пътувам с градски транспорт. А и в петък вече го смених затова ти го казвам. А и толкова години ми е писнало зимно време да работя по коли, камиони и автобуси и не ме дразни повече, че съм бесен и
      човек и аз работя като монтьор но не е тук мястото да си вадиш нервите
      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
      това няма умора за балканче

Коментар

Няма смисъл да спорите ! Днеска аз легнах на студа обаче с регулиране не става отпуснат си е до край !като го отпусна повече педала потъва Феродото явно е заминало

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
          Няма смисъл да спорите ! Днеска аз легнах на студа обаче с регулиране не става отпуснат си е до край !като го отпусна повече педала потъва Феродото явно е заминало
          вероятно да феродовия диск от евро 07 е 55 лева aз от там си зех моя комплект за 120 лева с отстръпка 20% и си карам година и половина без проблеми

Коментар

Я ми кажи тогава колега защо дясната полуоска не си влезе на мястото от първия път.Като че ли има два реда шлици и бях сигурен че си щракна зегерката на мястото си, а се оказа че не е влязла добре полуоската и е изтекло към половин литър масло. Днес със съвсем леко почукване и си влезе. А иначе мразя в това зимно време да работя на студа без да ми се плаща
            FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

marmil написа:
              Я ми кажи тогава колега защо дясната полуоска не си влезе на мястото от първия път.Като че ли има два реда шлици и бях сигурен че си щракна зегерката на мястото си, а се оказа че не е влязла добре полуоската и е изтекло към половин литър масло. Днес със съвсем леко почукване и си влезе. А иначе мразя в това зимно време да работя на студа без да ми се плаща
              моето е 1.1 и ми беше по лесно само да дрепна двигателя на дясно отколкото дасвалям скорости

Коментар

Дали има шанс да сменя само феродовия в случая и мога ли да я покарам така известно време ????

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                  Дали има шанс да сменя само феродовия в случая и мога ли да я покарам така известно време ????
                  вероятно може да се разминеш с феродов диск но като се свали ше се прецени как е лафера и как е притескателя по добре не е караи така защото сигорно ще фърлиш и притескателя

Коментар

Предполагам вече е заминал почти изцяло... Не може да превърти гумите на сняг на втора ... а все още съм зле с финансите ...

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
                      Предполагам вече е заминал почти изцяло... Не може да превърти гумите на сняг на втора ... а все още съм зле с финансите ...
                      колакото повече се бавиш толкова повече расте джакпота

Коментар

Да знам го това .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

Working...
                        X