Не ще пътувам с градски транспорт. А и в петък вече го смених затова ти го казвам. А и толкова години ми е писнало зимно време да работя по коли, камиони и автобуси и не ме дразни повече, че съм бесен и
Не ще пътувам с градски транспорт. А и в петък вече го смених затова ти го казвам. А и толкова години ми е писнало зимно време да работя по коли, камиони и автобуси и не ме дразни повече, че съм бесен и
човек и аз работя като монтьор но не е тук мястото да си вадиш нервите
Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Няма смисъл да спорите ! Днеска аз легнах на студа обаче с регулиране не става отпуснат си е до край !като го отпусна повече педала потъва Феродото явно е заминало
Няма смисъл да спорите ! Днеска аз легнах на студа обаче с регулиране не става отпуснат си е до край !като го отпусна повече педала потъва Феродото явно е заминало
вероятно да феродовия диск от евро 07 е 55 лева aз от там си зех моя комплект за 120 лева с отстръпка 20% и си карам година и половина без проблеми
Я ми кажи тогава колега защо дясната полуоска не си влезе на мястото от първия път.Като че ли има два реда шлици и бях сигурен че си щракна зегерката на мястото си, а се оказа че не е влязла добре полуоската и е изтекло към половин литър масло. Днес със съвсем леко почукване и си влезе. А иначе мразя в това зимно време да работя на студа без да ми се плаща
Я ми кажи тогава колега защо дясната полуоска не си влезе на мястото от първия път.Като че ли има два реда шлици и бях сигурен че си щракна зегерката на мястото си, а се оказа че не е влязла добре полуоската и е изтекло към половин литър масло. Днес със съвсем леко почукване и си влезе. А иначе мразя в това зимно време да работя на студа без да ми се плаща
моето е 1.1 и ми беше по лесно само да дрепна двигателя на дясно отколкото дасвалям скорости
Дали има шанс да сменя само феродовия в случая и мога ли да я покарам така известно време ????
вероятно може да се разминеш с феродов диск но като се свали ше се прецени как е лафера и как е притескателя по добре не е караи така защото сигорно ще фърлиш и притескателя
Коментар